Cimer'e şikayet edilen küfür

00Teoman00

Hectopat
Katılım
4 Mart 2019
Mesajlar
145
Çözümler
1
Ben CS:GO oynuyordum ve karşı takımdan biri bana çok aşırı küfürler savurdu, hile olduğumu düşünerek. Bende seni şikayet edeceğim dedim yazdım akıllanması için fakat daha da ağır küfürler etti annenin fotoğrafı şu sitede hayırlı olsun tarzında. Bende o anın verdiği sinirle SS'ler ile bilrlikte cimere şikayet ettim, normalde muteler geçerim. Ama ben 18 yaşını doldurmadım ve annem ve babam şu an mecburi olarak yurtdışına gitti. Aranıza bilen varsa konu nereye uzar sadece merak ediyorum. Bunu yazan bir çocuk fakat ıp adresin elimde deyip böyle küfürler etmesi ciddi sıkıntıları olduğu anlamına geliyor.
 
Merhabalar
Yaklaşık 4 ay önce beni de bir numaradan arayıp şahsıma hakaret dolusu küfürler yiyerek telefonu kapatan bir şahsı CİMER üzerinden şikayet ettim. Geçen ay dosya şehrimin Cumhuriyet Başsavcılığına dosya gitmiş hala incelenme aşamasında muhtemelen ilgili şahsa ulaşılıp uyarı yapılıp serbest bırakılır. Şuan ceza verilebileceğini düşünmüyorum artık ne yazık ki edilen hakaretleri hafife alıyorlar.
 
Sonuç takipsizlik, sana küfür eden kişi tamamen anonim olduğu için bir şey çıkmaz. Steam profilinin elinde olması yetmiyor, eğer kişisel bilgilerini bilmiyorsan boşuna uğraşma.
 
Aranıza bilen varsa konu nereye uzar sadece merak ediyorum
Cimer bu işlerle uğraşmaz abisi. Paran ve vaktin varsa ailenle birlikte gider mahkemeye verirsin. Hadi para ve zaman bol sonuna kadar da gitmek istedin. Küfür edenin tespit edilmesiydi, o mahkemenin ertelenmesiydi, karşı tarafın mahkemeye gelmemesiydi, bir de üstüne karşı tarafın 10-12 yaşında olmasıydı falan fişman o mahkeme en az 2-3 sene sürer. En kolayı, sana söven birine sende aynı şekilde söv gitsin. Hayat böyle şeyleri kafaya takmak için çok kısa.
 
Tam olarak yaşınız kaç?

15.

IP adresi almak öyle kolay mı? Seninle dalga geçiyordur büyük ihtimalle. Umarım davan sonuçlanır.

Farkındayım, kendilerini hacker sanıyorlar :)

Benim merak ettiğim konu reşit olmadan karakolda bunun için ifade vs. verebiliyor muyum? O çocuğun evine yazı bile gitse bir daha yapamayacaktır korkudan. Aile terbiyesi almayan çocuklar sosyal mecralarda istediği küfürü ediyor maalesef, normalde hiç umursamam hatta beni hile sandıkları için mutlu bile olurum fakat bu küfürleri sadece bana etmiyordur karşısındaki bir savcı bile olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı