Arkadaşlar bilgisayar çok ısınıyor o yüzden kapatmayı düşünüyorum fakat ne kadar FPS düşer yani GTA'da 120 alıyorsam 100'e kadar falan düşer mi? Ve bazı yerlerde ani donmalar oluyor kapattıktan sonra diyorlar doğru mudur?
	
		
			
		
		
	
				
			Nasıl yani ? Fanı sonradan takmak derken nasıl anlayamadım.Sıkıntı çıkarmaz. Fanı sonradan takarak çok rahat yapabilirsiniz.
Önce o gördüğünüz metal ızgara gibi görünen şeyleri yerleştirip sonradan fanı takarsınız.Nasıl yani ? Fanı sonradan takmak derken nasıl anlayamadım.
Önce o gördüğünüz metal ızgara gibi görünen şeyleri yerleştirip sonradan fanı takarsınız.
O zaman geçmiş olsun elinizde kaldıÖyle zor olur yaben direkt olarak tamamını takmaya çalışır inşallah yapabilirim çünkü olmazsa elimde kalır.
Neden ? Daha almadım kiO zaman geçmiş olsun elinizde kaldı![]()
Tek tek takmanız gerek başka çaresi yokNeden ? Daha almadım ki![]()
Yok ya boşverin seneye takacağımTek tek takmanız gerek başka çaresi yokGerçi hangi soğutucuyu alacaksanız konu açın orada yardımcı olayım.
CBP kapatın bu sırada. İnanın bana en fazla GTA'da 5-6FPS değişir.Yok ya boşverin seneye takacağım. Seneye yardımcı olursunuz.
Ya yok boşverin ben yasaklı teknik ile GTA'da 78 dereceye düşürmeyi başardımCBP kapatın bu sırada. İnanın bana en fazla GTA'da 5-6FPS değişir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.