Arkadaşlar bilgisayar çok ısınıyor o yüzden kapatmayı düşünüyorum fakat ne kadar FPS düşer yani GTA'da 120 alıyorsam 100'e kadar falan düşer mi? Ve bazı yerlerde ani donmalar oluyor kapattıktan sonra diyorlar doğru mudur?
Sıvı soğutmanın bence OC yapmayacaksan bir amacı yok. Seneye kule tipi soğutucu alacağım.Bütçene uygun kule tipi yahut sıvı sogutma al. Bir sürü yerde hep ayni seyi diyorlar: R5 3600 stok fanı yetersiz.
Bütçenizi yazmayı unutmayınArkadaşlar yeni konu açıyorum işlemci soğutucu önerisi için.i
Sonunda para biriktirdim ve almaya karar verdim.
Bütçenizi yazmayı unutmayın![]()
Çıkartmanız gerekmiyor. Kasanın arkasını çıkarıyorsunuz oraya plaka yerleştiriyorsunuz ondan sonra kasanın içinden devam ediyorsunuz. Video izleyerek rahatça yaparsınız korkmayın. Denemeden öğrenemezsiniz.Evet plan iptal. Şimdi hatırladım ben işlemci soğutucuyu takamam ya. Anakartı çıkartmam lazım ve daha çok tecrübesizim daha önce sadece harddisk taktım onu yapamam.
Çıkartmanız gerekmiyor. Kasanın arkasını çıkarıyorsunuz oraya plaka yerleştiriyorsunuz ondan sonra kasanın içinden devam ediyorsunuz. Video izleyerek rahatça yaparsınız korkmayın. Denemeden öğrenemezsiniz.
Sıkıntı çıkarmaz. Fanı sonradan takarak çok rahat yapabilirsiniz.Ama ramlar ile işlemcinin arası dar ya çalışma alanım çok küçük olmaz mı ? İzlediğim videolardaki herkes anakartı çıkartarak yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.