- Katılım
- 23 Haziran 2020
- Mesajlar
- 1.302
- Çözümler
- 1
YTD adi altinda muzik programi vardi. Ben bunu taa 2012 beri kullaniyordum guzel guzel orjinal halini. Bu program 2018 yilinda bozdu soyle. Kullanmak istiyorsan satin al diyor. Bu programin ucretli ve ucretsiz hali vardi ve ucretsiz hali yetiyordu. 2-3 saatlik konserleri youtube dan ses ve goruntu kalitesi yuksek bicimde indirebiliyor iken suan indiremiyorum. Programi acinda direkt satin al satin al diye kullandirtmiyor. Bu yuzden surekli eski versiyonlarini aradim. Bir sure eski versiyonunu kullandim. Ona da guncellestirme geitrmisler onlarida kullanamadim. Haliyse zor bir sekilde crackli dosya buldum onla kullandim cok degil 1 ay falan birseyler oldu muhtemelen virus taramasinda silindi dosya gitti. Yine kaldim oyle ortada. Gecen youtube uzerinden buldum. bu vidionun altinda crack ve program bulunuyordu aslinda indirdip kurdum birkac indirme yaptim ama ondan once yasadim sorunlardan dolayi bilgisayara restart cektim.
Suan bilgisayar tertemiz cillop gibi. Suan ilk defa boyle bir dosya indiriyorum ve calistirmadan once gruba sormak istedim.
Ne yapacagim konusunda da bir bilgim yok.Yuksek dakikali vidiolari 1080 goruntu kalitesinde rahat indirebiliyor mp3 bile cevirebiliyordu program. Bayag kullanisliydi.
Sorunu anladım. Peki illa ki de program mı lazım? Ya da farklı yazılımlar kullansanız daha mantıklı olmaz mı? Bu programı kullanmadım ama aynı mantıkta çokça muadili var. Crackli kullanmanız sıkıntı yaratabilir. Kesin diyemem ama bilgilerinizin güvende kalacağının bir garantisi yok. Bilgisayarınıza yeni format atmışken böyle bir şeye bulaşmanızı önermem. Şansa kalmış bir şey ama dediğim gib çok benzer programlar var. Onları da deneyebilirsiniz. Bu uygulamayı bizzat kullanmadığım için kesin bir şey söylemem gereksiz olur.