Steam'den aldığım Battlefield 3 açılmıyor

AnılM

Decapat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Steam üzerinden Battlefield 3 aldım. Oyunu alan insanları bıktıran olay Battlelog olayını ben de çözemedim. Oyunu alıp bu sorunu çözebilen veya bir fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarı yeniden başlattım, Origin'i açıp kapattım, oyun dosyalarını kontrol ettim ancak sorunu çözemedim. Büyük ihtimalle sürücü (driver) güncellemesi gerekiyor ancak o tür şeylerden de pek anlamıyorum. Dediğim gibi oyunu Battlelog aşamasını geçip oynayabilen veya konuyla ilgili fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. İyi akşamlar dilerim...
 
Bu konuda bilgim yok ama Process Monitor raporunu paylaşın.

 
Bu konuda bilgim yok ama Process Monitor raporunu paylaşın.

Teşekkür ederim sabahleyin ilk işim bunu denemek olacak
 
Oyunu açabildin mi? Bende de aynı sorun var da çözdüysen nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?
Hayır, hiçbir şekilde açamadım ve iade ettim.
Oyunu açabildin mi? Bende de aynı sorun var da çözdüysen nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?
Açıkçası eğer 3'te ısrarcı değilsen ve Steam'den aldıysan iade edip 4 almanı tavsiye ederim. 4'ün bazı sunucuları dolu oluyor. Tabii ki 3'e giremedim ama söylenenlere göre 4, 3'ten daha çok oynanıyor. Battlelog'dan da start vermeyi denemiştim ama oyun açılıp kapanıyordu.
 
Son düzenleme:
Bende de açılmıyordu. Battlelog'a falan giriyor ama BF3 açılmıyordu, sorun MSI Afterburner'ı kapatınca düzeldi. Bunun gibi programlar kullanıyorsanız kapatıp denemenizi öneririm.
 

Geri
Yukarı