Valve tembel bir şirkettir

bane

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2020
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kim ne derse desin çok sinirliyim Valve firmasına ama öncelikle şunu söyleyeyim, Valve benim en sevdiğim oyun yapımcısıydı ama şimdi haber yok, eğer Valorant gelmeseydi gabe sadece ara sıra TF'ye günceleme yapacak işte topluluğun silahlarını Map'lerini getirecek, işte cadılar bayramında aynı Map'leri kopyalayıp yapıştıracak, o kadar parayı yine yiyecek. CS:GO'ya hiç girmiyorum oyun mu ha, kanka işte ara sıra Half-Life çıkarıyoruz o kadar başka bir şey yok. Adamlar Steam'e arayüz getireceğiz diyorlardı 2017 falan hani nerede arayüz?
Tamam tarihin şanlı olabilir ama bu senin tembel bir firma olmadığın anlamına gelmez. Madem ki güncelleme getirmeyeceğin bir şey yapamıyorsun yapma, hikayeli CO-OP'dan devam et. Şimdi şöyle insanlar gelecek "yav bu Half-Life, TF, Left 4 Dead CS hiç unutulur mu?" Unutulur abi, şimdi Valve benim babamın şirketi değil e CS, TF, Left 4 Dead gibi oyunlar da benim babamın oyunu değil o zaman niye savunuyorsunuz ölesiye? Kısaca Valve tembel bir şirkettir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valve dünyanın en zeki şirketlerinden.
Yaptığı her oyun çağ açıyor. Half life alyx, VR dünyasının kapısını araladı tekrardan. Valve index en çok satılan VR'lar içinde.
Alınan kararlar yavaş ve etkili. CS ve TF2 yalama oldu. Yakın yıllarda yeni nesil CS görebiliriz fakat TF sanmıyorum.
 
Valve büyük ihtimal uzun süre Source 2'yi geliştirmek için çabaladı. Valve'da bir firma sonuçta ve kar elde etmesi lazım, her ne kadar Team Fortress 2'nin iyi bir e-spor olabileceğini düşünsemde oyun 2007 yapımı sonuçta, kar miktarı düştüğü için aşırı tutan DotA 2 ve CS:GO yanında arka plana düşmüş olabilir. Bide, TF2'de Rick May anıtı yerleştirmeleri oyunun tamamen terk edilmediğini gösteriyor. Üstelik Counter Strike: Global Offensive için Source 2 düşünülürken Source 1 topluluk öğelerinin Source 2'ye geçememesi sorun olmuş yani Team Fortress 2'de Source 2 olamaz şimdilik.

Valve tembel demek kesinlikle %100 doğru değil. Çalışkanlık oyun çıkarma sayısı ile tamamen alakalı olamaz, Ubisoft'u da görüyoruz dimi?

Unutulur abi, şimdi Valve benim babamın şirketi değil e CS, TF, Left 4 Dead gibi oyunlar da benim babamın oyunu değil o zaman niye savunuyorsunuz ölesiye?
Çok hızlı bir şekilde unutulmaz bir oyun yapmak kolay filan mı?
 
Son düzenleme:
Valve tembel bir şirket mi?
Adamlar pazardan komisyon alıyorlar oyun yapımcıları oyunu Steam'e çıkartmak için belli bir komisyon veriyor CS:GO'dan ne kadar kazanıyorlar bunları düşününce hiçte tembel bir şirket gibi gelmiyor nedense.
 
Valve tembel bir şirket mi?
Adamlar pazardan komisyon alıyorlar oyun yapımcıları oyunu Steam'e çıkartmak için belli bir komisyon veriyor CS:GO'dan ne kadar kazanıyorlar bunları düşününce hiçte tembel bir şirket gibi gelmiyor nedense.
Bu yazdıklarınızla demek istediğiniz çelişiyor bence. Neyse.
Valve denildiği gibi her oyunuyla çığır açtı, o yüzden korkuyorlar birazda. Half Life 3 adıyla değilde Alyx adıyla çıkmaları da bu yüzden bence. Başka firma olsa "3" ü yapıştırır, "Yıllardır beklediğiniz oyun" diye pazarlardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı