Çok yüksek hassasiyet ile oynamak

Paradolox

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2017
Mesajlar
155
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant'ta 1000DPI 1.3 sens CS:GO'da ise 1000DPI 3 sens ile oynuyorum buna alıştım ve aimimin iyi olduğunu düşünüyorum ancak bütün profesyonel oyuncular düşük sens kullanıp öneriyor. Bu konuda bir değişikliğe gitmeli miyim?
 
Düşük sens. kullanmak tavsiye edilir genelde aim kaymaması için. Fakat bu tamamen alışkanlık meselesi yavaş yavaş düşürerek o seviyeye getirebilir , rahatsanız bu şekilde devam edebilirsiniz. Özellikle de bileklerinle değil kollarınla fareyi döndürmeye alıştırmayı dene kendini.
 
Beynine nasıl yön verirsen o şekilde alışıyor. Ben yüksek dpi da denedim, düşük de denedim. En iyi düşük dpida oynayabildiğimi fark ettim. Aimin hangi şekilde daha iyiyse o şekilde devam et.
 
Şu an 1 sens. 400 DPI kullanıyorum önceden 1600 DPI 3 sens ile oynuyordum ama sonradan anladım arkamda ki adama bir anda dönmek isterken çok fazla dönüyor ve bir yere aim koyduktan sonra farklı yerde çıkarsa istediğimden farklı yerlere gidiyordu aim o yüzden düşürdüm ve 1-2 hafta topluluk sunucuları AIM_REDLINE aim 1V1 sunucularında takıldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı