Rainbow Six Siege ortamı nasıl?

Haklı mı, haksız mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    68
Bahsettiği kadar kötü bir ortamı yok, en azından unranked ve casual için konuşuyorum. Ranked kısmı için seviyem yetmiyor henüz :D Hile ile karşılaşmış olabilirim ama anlamadım, genelde arkadaşlarım söyledi. Çok iyi oynayan oyuncular smurf olarak gelmişti benim fark edebildiğim kadarıyla.

Chat kısmına katılıyorum, o konu hakkında eleştirebileceğim bir kısım yok :D
 
Neden böyle bir konu açma gereği duydunuz bilmiyorum ama arkadaşın dediklerinde bir problem yok. Her oyunda olduğu gibi kanser kitlesi var. Hile konusunda da aşmış durumdalar, YouTube'a bakarsanız adam hem hile yapıyor hem de milletin gözüne soka soka videosunu çekiyor. Arkadaş kendi yaşadıklarını anlatmış ve fikrini sunmuş. Elimde benim de bizzat yaşadığım sorunlar var, dinden tut ırkçılığına kadar her şeyi yaşadım ve bir kısmının SS'i duruyor.

Sadece oylama başlattım. İnsanalrın düşüncelerini merak ettim.
 
Team Fortress 2 oynadınız mı? R6 oynamamış birisi olarak daha ilerisinin olduğunu sanmıyorum.
2146 Saat olmasa da hatırı sayılır bir süre de TF2 oynadım evet.
1597923370482.png

1597923352788.png
 
Doğru, 250 saatim var hepsi geldi ve bıktırdı. Para verip oyun alıyorsunuz diye gerçekten elit ortam beklemeyin, ruslar için çok kolay ve hepsi toxic. Ruslar kadar oyun oynamayı beceremeyen millet görmedim.
Mevzu farklı yerlere gitsin istemiyorum ancak Türkler'in de düzgün ve anlayışlı oynadığını düşünmüyorum. Bizlere (sana) göre Ruslar neyse onlara göre de biz Türk'ler aynıyız.

Bu tarz durumlar her oyunda var ve bununla karşılaşmak istemiyorsan ya hazır grubun ile birlikte gireceksin ya da susturacaksın oyununu oynayacaksın oynayabildiğin kadar. En temizi olarakta baktın haz almıyorsun oynamayacaksın.
 
Her oyunda var bunlar. Mesela LoL'de friendly fire diye bir şey olsa TR serverını silerlerdi.
 
Bu her oyunun kaçınılmazı zaten. Eğer 50 level olursanız Ranked girin böyle insanlar gelmez.
Bence bir yere kadar haklı. Bu arada ortamı CS'den çok daha iyi en azından millet ranked'da trollemiyor.
Hile konusuna gelince nadiren hile geliyor ama o hileler max. 1 hafta içinde banlanıyir ve size puanlarınız geri geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı