Sıfırdan HTML CSS ve JavaScript Öğrenme Tavsiyeleri

Revivmeooi

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
2.865
Çözümler
11
Normalde böyle sorular sormam fakat bu sefer daha profesyonel bir öğrenim istiyorum. Sıfırdan HTML CSS ve JS öğrenmek istiyorum günlük kaç saat çalışmak gerekir ve etiketleri vs. unutmamak için nasıl çalışmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
 
YouTube'den çalışırsın o hiç sıkıntı değil. Bir sürü kaynak var, fakat sıfırdan temiz ve aşama aşama ilerlemek istiyorsan tavsiye derim bu kursu. Çünkü bahsi geçen öğretmen köklü bir öğretmen.

Çok detaylı her şeyi bileyim amacıyla öğrenmiyorum ortalama bir site tasarlama amacıyla öğrenmek istiyorum. Esnafa site tasarlamak gibi. Bana verdiğiniz kurs oldukça büyük gibi gözüküyor. Kendimi yavaştan geliştirmeyi düşünüyorum henüz lise okuyorum zaten.
 
Ücretsiz bir yer istiyorum genel olarak Youtube'dan çalışmayı düşünüyorum.
Arkadaşın attığı kurs Sadık Turan hocanın. BTK Akademi üzerinden bedava eğitim alabilirsiniz aynı hocadan.
 
Şu kursa bakabilir misiniz benim hoşuma gitti ama tam bir fikrim yok videoların uzun olması benim açımdan daha iyi.
Öncelikle videoya yorumumu yapayım. Bedava bir kurs için güzel anlatmış, ve sizin amacınız ileri seviye web tasarımcısı olmak değil dediğiniz gibi. Size bilgi katar, zamanla zamanla öğrenirsiniz böyle. Yazı editörü olarak, yani kodları yazdığı program olarak Visual Studio Code öneririm size. Daha temiz ve basit bir arayüzü var.

Kendi yorumlarımı ekleyeyim şöyle; ben olsaydım 25₺ yüksek bir fiyat olmadığı için size gönderdiğim linkten öğrenirdim. Evet çok büyük bir ders, fakat tüm kısımlar kategorize edildiği için, HTML ve CSS öğrenirdim diğerlerine girmezdim hemen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı