Siber Güvenlik Uzmanı maaşı ile lüks araba alınır mı?

Dini imanı olan dürüst bir insan böyle bir arabayı imkansız alamaz. İnanmıyorum ben. İnandırabilecekleri bekliyorum buraya. Birisi bu fiyatta bir arabayı vergi kaçırmadan, çalmadan çırpmadan kazandım desin helal olsun.

25000 kazandığınızı düşünelim. 25000x12= 300000 TL. Paranı hiç harcamayıp kenara koysan bile 3 yılda alabiliyorsun. Ki hiç kimse yemeden içmeden yaşayamaz. Diyelim 10K kenara koydunuz. 10x12= 120000. Böyle bir araba için 8 sene çalışman lazım. Düşün o kadar hayatından kısıyorsun ama istediğin şeyi 8 yıl sonra anca alabiliyorsun. Ki bu 25000 aldığın üzerinden diyoruz. Diğer ücretleri konuşmaya değmez mümkünatı yok alamazsın.
 
Bence bu büyük hayalin bir süre sonra sönecek acayip zenginlerden bahsetmiyorum fakat ufak çaplı zengin olanlar bile bu arabayı bi kaç ay kullanıp satıyorlar çünkü olay bu arabayı almak ile bitmiyor, su gibi benzin çeken her yola giremediğin tonla vergi vereceğin bir araba olur bu en ufak bir kaza parça değişimi vs. başını ağrıtacak. O yüzden ilerde diyeceksin alayım bir Mercedes, BMW dizel keyfime bakayım. Onun dışında bu tarz bir araba almak için bana göre çok büyük bir fark yaratmanız gerekiyor oda siber güvenlik ile olacak bir iş değil hele memur gibi çalışıp aylık kazanç sağlayacağın bir işte hiç değil.

Edit : Çok kullanmak istiyorsan ve büyük paralar kazanmaya başladığın zaman kiralarsın bi kaç hafta keyfine bakarsın. ;)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı