Bu devirde hala Windows 7 Kullanılır mı?

Kullanıyorum. Çünkü bilgisayarım eski ve yenisine para biriktirirken Windows 10'da bir şeyleri açmak için her gün 40 dakikamı vermek hoşuma gitmiyor. Güvenlik zaaflarından doğacak sorunları portları kapatarak ve Nextdns ile kişisel ip filtrelemesi ve birden çok ağın filtrelenmesi ile önlüyorum. Ek olarak Windows 7'de her şey çözüldüğü için tüm ayarlarımı yaptım hiçbir şeyde kasma, donma, takılma, bekletme olmaksızın kullanıyorum ve bilgisayarın kasasındaki kod sayesinde uygun sürümü ile beraber orijinal. Daha ne olsun?
 
İyi bir sistem yoksa.
İyi bir HDD yoksa.
Windows 7 hala kullanılır.
Ve niyet sadece internette gezinmek ise XP bile kullanılır iyi bir antivirüs kurup kullanılır.
Windows 7 yerine 8'de kullanılabilir.
 
Görüntü özneldir. Herkese güzel farklıdır.

Yahu sana DirectX 12 diyorum, DirectCompute diyorum, OpenCL diyorum, AeroShake, AeroPeak diyorum, sen hala gelmiş bana tabletler için yapılmış bir işletim sisteminden bahsediyorsun. Üstüne üstlük bir de oyuncuyum diye geçiniyorsun. Bir kere unut 8'i. Tablet işletim sistemini kurmuşsun, ondan sonra gelmişsin oyunlardan ve donanımlardan performans bekliyorsun. Bundan sonra sana ne 8 var ne de 8.1! Artık Windows 7 kullanacaksın. Evin uslu çocuğu, oyuncuların da en iyisi olacaksın.
 
5400RPM bir HDD ile test ettiysen çok normal. 7200RPM WD Blue ile 58 saniye gibi bir sürede tam olarak açılıyordu. Seri geliyor bana.
GRUB menüsü olan (kaybedilen 3 saniye dahil) Windows 7'yi ben 35 saniyede açıyorum. 7200 RPM 10 yıllık harddisk ile.
 

Geri
Yukarı