Turkcell'in Ukrayna'da 40 TL'ye sınırsız mobil internet satması

Ukrayna'da para mara yok. Giderseniz görürsünüz. Klasik Rus kırması bir ülke :D.

Ukrayna ve Rusya’yı bizden daha iyi gören arkadaşlar gördüm. Rusya vatandaşlarının çoğu aç kardeşim aç. Hayat senin gördüğün moskova’dan ibaret değil. Ülkenin çoğu kesimi kırsalda yaşıyor. Doğru düzgün hiçbir şeye ulaşamıyorlar bile. Keza Ukrayna’da öyle durum.
 
Neden birim para ile hesap yapmayalım? Örnek olarak İsveç'te 10 aylık maaşımla ( birim para üzerinden ) bir araç alabiliyorum ama aynı aracı, ülkemizde 100 aylık maaşımla ( birim para yine ) alabiliyorum. Daha ötesi yok...
Hocam İsveç'te yaşıyosanız, bahçe köpeğiniz olabilirim.
 
Kota olarak sınırsız ama hız olarak kısıtlama mevcut, 50 GB’a kadar kullanımda alabileceğin maksimum hızı sağlıyorlar, daha sonra 1 Mbit’e kadar diye belirtmişler. Hatta Plus service diye bir ayrıcalıkları varmış, onda bu kota 100 GB imiş.
Türkiye'de 50 GB mobil tarife (varsa bile satıldığını görmedim) yok. Olsa 100-150 liradan ucuz olmazdı, keza internet hızları yerlerde. Zaten 50 GB harcamak oldukça zor.
 
Ukrayna ve Rusya’yı bizden daha iyi gören arkadaşlar gördüm. Rusya vatandaşlarının çoğu aç kardeşim aç. Hayat senin gördüğün moskova’dan ibaret değil. Ülkenin çoğu kesimi kırsalda yaşıyor. Doğru düzgün hiçbir şeye ulaşamıyorlar bile. Keza Ukrayna’da öyle durum.
2. dünya savaşından haberi olmayıp yıllardır Rusya'nın uçsuz bucaksız dağlarında yaşamaya çalışan ve ayakkabıyla beslenen insanlar bile var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı