CS:GO ajan fiyatları artar mı?

Gasijh

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
148
Herkese selamalar arkadaşlar,
CS:GO'ya bildiğiniz üzere operation shattered web güncellemesi gelmişti bununla birlikte ajanlar ve yeni kasa gelmişti. Yaklaşık 3 ay önce de bu operasyon kaldırıldı ve ajanların fiyatı bir anda uçtu. Ardından Valve pazara her ajandan yaklaşık 80 k 100K ekledi ve hepsinin fiyatını düşürdü. Neyse gelelim soruma: Nede olsa artık bu operasyon yok sizce bu ajanlara yatırım yapmak mantıklı mı yani şu an alıp yatırım yapmalı mıyım fiyatları yükselir mi yükselirse ne zaman? Ne kadar yükselir yardımcı olursanız mutlu olurum.
 
Bakın ben zamanında kasalara yatırım yapmıştım ve karımı bayağı elde ettim hiç para harcamdan yaklaşık 200 TL kazandım eldiven kasalarından ama ajanlar için aynısını tavsiye etmem şu sıralar her şey durgun.
 
Bu bir tür bilinmez. Ben bir vakit kasalardan ve silahlardan çok iyi para kazanmıştım. Ama daha sonrasında 100 TL listeleme fiyatı olan silahlarımı 5-10 TL aralığında sattım. Valve'nin etkileri, milletin o sıra neye saldıracağı hiç belli olmaz.
 
Kendi sahip olduğum 4 Berlin 2019 Geri Dönen(Parlak) 1 Adette Berlin 2019 Minör(Parlak) Yarı yarıya ortak olduğum 2 Berlin 2019 Geri Dönen(Parlak) 3 Efsane(Parlak) bulunmakta. Şuan bunlar ciddi bir fiyat düşüşü içinde ajanlar yerine bu kapsüllerden alabilirsiniz. Uzun vadeli (+1yıl) ciddi bir getirisi olacağını düşünüyorum.
 
Ani fiyat yükselişi olacağını düşünüyorum, elinizde tutun ve fiyat fırladığında satın. Bana bir maçtan SSG 008 Acid Fade gelmişti, bir ara 25 TL falan olmuştu satıp Witcher 3 almışlığım var.
 

Geri
Yukarı