Arduino ile kısayol tuş yapımı

mryusufcan

Kilopat
Katılım
22 Mayıs 2017
Mesajlar
244
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Radyoloji Teknikeri
Merhaba arkadaşlar, masa altı panik butonu yapmak istiyorum. Ancak butona bastığımda örnek veriyorum Chrome tarayıcı açıksa veya o an neye bakıyorsam onu kapatacak. Yani alt+F4 görevi görecek.
Arduino + push buton ile yapılabilir ancak nasıl bilmiyorum. Yardım edebilecek varsa mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

1598619187319.png


1598619606161.png


1598619687935.png



 
Bu bana başka şeyleri hatırlattı ama neyse.

Aklına gelen amaçla kullanmayacağım vallahi :D
CH340 USB to serial ıc'si varsa klavyeyi simule edemezsiniz.
Arduino Pro Micro, leanordo veya genuine uno gerekli. Klonların üzerindeki USB kontrolcüsü birazcık dandik.

Tamam orijinal yazdıklarından birisini aldım diyelim devamı peki?
 
16U4'de işe yarar. Klon Uno'ların çoğu CH340 kullandığı için önermiyorum.

Atmega32u4 mikrodenetleyiciye sahip klon modeller de işinizi görür Arduino leonardo veya Micro'nun klonunu kullanabilirsiniz.

İkisi de olur sanırım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı