Bu ölenlerin ve hasta sayısının doğru olduğunu düşünmüyorum, rahat günlük 60 - 70 kişi ölüyordur, 2000 kişi'de hastalanıyordur.
Kriz yönetimi falan yok. Sağlık çalışanlarına %100 zam yapıp herkesi 20 gün yasak koyup kapı kapı test yaptıracaktın. En başa gelirsek yurt dışını kapatmamız gerekiyordu.Yere atılan maskeyi alıp takan bi' halk olduğu sürece işimiz çok zor. Bu kriz nasıl yönetiliyor orası tartışılır ama yönetim biçimi kadar halkın tutumu da oldukça önemli. Maalesef halkımız gerizekalı, bu işin sonunu kestirmek cidden zor.
Bu dediğime mecburi şekilde çalışmak veya hastaneye gidenler de hariç. Bu arada neden kızgın attınız?Ölenlere ve yakalananlara hiç üzülmüyorum, gebersinler. Tabii bazı gruplar hariç.
Yere atılan maskeyi alıp takan bi' halk olduğu sürece işimiz çok zor. Bu kriz nasıl yönetiliyor orası tartışılır ama yönetim biçimi kadar halkın tutumu da oldukça önemli. Maalesef halkımız geri zekalı, bu işin sonunu kestirmek cidden zor.
Her şehirde 50 vaka çıkıyordur günde. Hastaneler dolup taşıyor. Bir sürü hazırlık yapılıyor. 2000 değil en az 5000 vaka vardır günlük.Bu ölenlerin ve hasta sayısının doğru olduğunu düşünmüyorum, rahat günlük 60 - 70 kişi ölüyordur, 2000 kişi'de hastalanıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.