4200 TL sistem toplama

Bütçe
4200
Orta sınıf falan değil.
FSP, High Power eco, Corsair vs-cv bile orta sınıf guc kaynagiyken VX serisi sadece giriş seviyesi bir PSU olabilir.

 
Bu sistemi 4200 TL civarına indirmek mümkün mü? Ailem 4200'ü kabul etti ama 4300'e ne der bilemiyorum.
Mümkün indirimleri takip edin, bir çok parça alacaksiniz herhangi birini indirimli yakalarsanız 4200TL altında bir fiyata gelir. Daha dün itopya günün indirimleri ile RAM kitini baya indirimli sunuyordu, yarın incehesap gaming gecesi var orta segment islemcileri indirimli sunabiliyolar belki daha iyi bir islemciyi aynı fiyata bile bulabilirsin.
 
Aerocool PSU'lar F/P psulardir, zaten kimse de çıkıp Aerocool en iyi PSU markasi demiyor, fiyatına göre 12V kanalından verdiği değerler ve korumaları cok iyi.

F/P falan değil.
VX 400, 12V kanalından 324W verirken High Power 400W eco 360W veriyor.
Bu guc kaynakları sadece ucuz. Cok fazla paran yoktur, Rampage yerine Aerocool VX alırsın. Onun dışında bir esprisi yok.
 
4200TL tartışacak bir şey kalmadı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı