UNICEF: Türkiye, 15 Yaşındaki çocukların Hayatından En Az Memnun Olduğu Ülke

Ben 16 yasindayim, gayet memnunum. Ailem orta gelirli diyebilirim. Beklentinize bagli biraz.

Not: 16 nereden cikti bilmiyorum. Bildirim gelince fark ettim. Suan 18 yasindayim ama 3 sene once de mutluydum, suan da mutluyum.
 
Değilim malesef, 20'li yaşlarda nasıl olacak merak ediyoum(ülkenin durumu değişmez ise), şu an ailen bakıyor, ama 20'li yaşlarda nasıl olacak bilemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğumuz şartlar altında memnun olmak çok zor ama fazla yazmanın sonucu belli burada kesiyim ben. :D
 
Bulduklarıyla memnun olmayı bilmeyen doyumsuz çocuklar yetiştirdik de ondan. O memnun olmayanlara Bill Gates'in servetini ver yine memnun edemezsin.

Dostum markete gidiyorum 4 ekmek, 1 beyaz peynir, kova yoğurt, içecek alıyorum, 100 TL civarı tutuyor, poşete bakıyorum ne aldım diye, istediğim şey zenginlik/lüks yaşam falanda değil artık, ekmek, peynir.
 
Son düzenleme:
Bulduklarıyla memnun olmayı bilmeyen doyumsuz çocuklar yetiştirdik de ondan. O memnun olmayanlara bill Gates'in servetini ver yine memnun edemezsin.

Bunun doyumsuzlukla alakası yok. Eğitim eksiklikleri, gelecek kaygısı, maddi durum, günümüz teknolojisinin ateş pahası olması vb. etkenler ön planda. Yurt dışında 20 yaşında bilmem kaç tane ülke gezen gençler kadar ilden ile gitmişliğim ya vardır ya yoktur. Orta-iyi gelirli bir ailenin üniversite öğrencisi evladıyım iki kardeşiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduklarıyla memnun olmayı bilmeyen doyumsuz çocuklar yetiştirdik de ondan. O memnun olmayanlara Bill Gates'in servetini ver yine memnun edemezsin.
Edersin edersin.
Bunun doyumsuzlukla alakası yok. Eğitim eksiklikleri , gelecek kaygısı , maddi durum , günümüz teknolojisinin ateş pahası olması vb. etkenler ön planda. Yurt dışında 20 yaşında bilmem kaç tane ülke gezen gençler kadar ilden ile gitmişliğim ya vardır ya yoktur. Orta-İyi gelirli bir ailenin üniversite öğrencisi evladıyım iki kardeşiz.
Göremeyen saçma sapan konuşuyor işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı