Şahsıma gelen tehdit maili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir site üzerinden kameraya erişmek kolay olmasa gerek. Eğer bu kadar önemli biriysen sadece 1000 dolar için böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Büyük ihtimalle dolandırıcılar.
RDP demiş. Web RTC isteğine evet dediniz deseydi inanırdım.
 
tehdit.png
tehdit.png
 
@srcn90'ın dediği gibi My england is bad I can't understod you falan diyebilirsiniz iyi fikir.
Bir de hadi diyelim kameranıza erişti,kamera bildiğin her şeyiyle sizi alıyor mu yoksa sadece yüzünüz falan mı?
Ve o sitelere girdiniz mi? girmediyseniz adamların görüntü alması falan hikayedir yani.Şifre işi sıkıntı ama eski şifreniz en azından yeni şifrenizi bulamamışlar.
 
Elim ayağım titriyor, psikolojim alt üst oldu. Bu yazıyı bile şu an zor yazıyorum. Bu bahsettiğim mailde benim sıkça kullandığım bir şifre yazıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu şifreyi eskiden kullanıyordum, şu anki şifrem ise ona benziyor. Bana 1055 dolar gönder yoksa benim kötü görübtülerimi paylaşacağını söylüyor. Malum sitelere girdiğimi söylüyor ve o siteden RDP ile kamerama erişiğini söylüyor ve bundan sonra ise bu kötü amaçlı yazılımın messengerımdan e mailimden ve facebookumdan kişilerime eriştiğini ve eğer bu parayı atmazsan onlara atacağını söylüyor. Çift ekranlı bir goruntu oluşturmuş birinde benim izlediğim şey birinde ise benim görüntülerim varmış. Kanıt istersem ise bu goruntuleri 8 kişiye atacağını ve ondan sonra gondereceğini söylüyor. Kanunlara girersem ise gönderilen e postanın hacklendiğni ve izinin sürülemeyeğini söylüyor. Metin İngilizce yazılmıştı. Bu metini elim titreye titreye yazdım. Size tavsiye sakın güvenirliğinden emin olmadığınız sitelere girmeyin veya programları kurmayın. Posta spama düşmüştü. Bu mesaj ı know ile başlıyor.

Eski şifreler kolayca erişilebilir. Herhangi bir data leak durumunda açığa çıkmıştır. Bu fidye isteme postalarını ciddiye almanız gereken zaman postaya bir kanıt sabitledikleri zamandır.


Yukarıda verdiğim link üzerinden mailinizi kontrol edin. Bakın bakalım bir data leak ta ele geçirilmiş mi geçirilmemiş mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı