Merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilimyorum ama biraz panik yaptım. Kendi hesabımdan, her şeyiyle aynı profil resmime kadar kendime mail gelmiş. Şifrenizi biliyorum sizi izliyorum vs gibisinden. Ne yapmam gerekir.
Buyrun.Ekran görüntüsü atar mısın?
Hocam, mail de aynı.İsim ve profil fotoğrafı aynı olabilir. Mail aynı mı onu kontrol ettiniz mi belki fake mail üzerinden birisi sizi trollüyordur. Eğer bir tanıdığınız trollemiyorsa dikkatli olmakta fayda var.
Kopyala yapıştır metni, hep aynı takmayın kafaya, sebebini de attım engelleyin geçin.Buyrun.
Hocam, mail de aynı.
Hocam müsait değilim birazdan okuyacağım attığınız linki ilginiz için teşekkür ederim. Kendi hesabımdan nasıl atabilir hala anlayamadımKopyala yapıştır metni, hep aynı takmayın kafaya, sebebini de attım engelleyin geçin.
Kısaca sizin hesabınız değil sahte o.Hocam müsait değilim birazdan okuyacağım attığınız linki ilginiz için teşekkür ederim. Kendi hesabımdan nasıl atabilir hala anlayamadım![]()
Tamamdır hocam okudum. Normalde hiç kanmam böyle şeylere ama kendi hesabımdan gelince bir şok olmuştum. Hayret ettim valla güzel taktikmiş tıpa tıp kendi hesabımın aynısı mail adresinden resmime her şeyine kadar.Kısaca sizin hesabınız değil sahte o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.