Bilmiyorum hocam hiç karşılaşmadım ama belki wds kodunu bilen kötü birileri olabilir. Wds kodu ile istediğiniz kadar şifre değiştirsenizde tekrardan erişim mümkün .Arayüzde iken WDS i kapatmayı deneyebilirsiniz.hocam şimdiki yardımınız için teşekkürlerde birde ben şifreyi değiştirdikten birkaç gün sonra şifre kendi kendine kalkıyor bunun nedeni nedir?
hocam benim modemin arkasında yazan ip adresim 192.168.0.1 ama bunu tarayıcımda arattığımda sayfa açılmıyor varsayılan ağ geçidindeki 192.168.5.1 i arattığımda ise bu sayfa açılıyor ve benim modemim tenda mikrotik değil.Benim bildiğim 192.168.1.1 adresiyle modem arayüzüne girilebiliyor. Ekran görüntüsü ile detaylı bir şekilde sorununuzu anlatır mısınız ne olduğu anlaşılmıyor.
Hocam internetin gitmesi normal arayüze girebildiniz mi ? İnterneti mikrotik üzerinden alıyorsunuz geri gelmesi için otomatik bir ip adresi alı işaretleyip onaylayın cihaz ip yi mikrotikten alıcaktır.Hocam internet gitti bu işlemlerden sonra
hayır sizin dediğiniz değerleri girdim internet sıkıntısı yaşadım yazdığım varsayılan ağ geçidini tarayıcıya girdim yine gelmedi arayüzHocam internetin gitmesi normal arayüze girebildiniz mi ? İnterneti mikrotik üzerinden alıyorsunuz geri gelmesi için otomatik bir ip adresi alı işaretleyip onaylayın cihaz ip yi mikrotikten alıcaktır.
hocam modem arayüzünde girebildim ama bu kezde internet gelmiyor bir türlühocam ağ geçidi 192.168.0.1 iken tarayıcıya 192.168.0.1 yazdınız mı ? İnterneti mikrotikten aldığınız için ip yi o cihazdan almanız lazım. Belki sistemi kuran arkadaşlar sizin modeminizin ip sini değiştirmiş olabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.