Çözüldü IP adresi modem arayüzüne yönlendirmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hmmm

Decapat
Modemin arkasındaki IP adresini girince modem arayüzü açılmıyor ama ipconfig'ten bakınca değişik IP adresiyle benim olmayan modem arayüzüne çıkıyor site. Bunu nasıl düzeltirim?

Çözüm
hocam şimdiki yardımınız için teşekkürlerde birde ben şifreyi değiştirdikten birkaç gün sonra şifre kendi kendine kalkıyor bunun nedeni nedir?
Bilmiyorum hocam hiç karşılaşmadım ama belki wds kodunu bilen kötü birileri olabilir. Wds kodu ile istediğiniz kadar şifre değiştirsenizde tekrardan erişim mümkün .Arayüzde iken WDS i kapatmayı deneyebilirsiniz.
Benim bildiğim 192.168.1.1 adresiyle modem arayüzüne girilebiliyor. Ekran görüntüsü ile detaylı bir şekilde sorununuzu anlatır mısınız ne olduğu anlaşılmıyor.

Benim bildiğim 192.168.1.1 adresiyle modem arayüzüne girilebiliyor. Ekran görüntüsü ile detaylı bir şekilde sorununuzu anlatır mısınız ne olduğu anlaşılmıyor.
hocam benim modemin arkasında yazan ip adresim 192.168.0.1 ama bunu tarayıcımda arattığımda sayfa açılmıyor varsayılan ağ geçidindeki 192.168.5.1 i arattığımda ise bu sayfa açılıyor ve benim modemim tenda mikrotik değil.
Cevap verirseniz sevinirim.
.

Dosya Ekleri

• ewewqeqeq.PNG
    ewewqeqeq.PNG
    318 bayt · Görüntüleme: 174
  • df.PNG
    df.PNG
    15,7 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme:
Hocam şimdi sizin mikrotikten gelen kablo muhtemelen routerın mavi değil lan kabloları olan yere takılı o yüzden routerın DHCP si devre dışı ağ ayarlarından varsayılan ağ geçidini 192.168.0.1 diye değiştirirseniz muhtemelen routerın giriş ekranı açılıcaktır.
technopat.png

Hocam internetin gitmesi normal arayüze girebildiniz mi ? İnterneti mikrotik üzerinden alıyorsunuz geri gelmesi için otomatik bir ip adresi alı işaretleyip onaylayın cihaz ip yi mikrotikten alıcaktır.
hayır sizin dediğiniz değerleri girdim internet sıkıntısı yaşadım yazdığım varsayılan ağ geçidini tarayıcıya girdim yine gelmedi arayüz:((

hocam ağ geçidi 192.168.0.1 iken tarayıcıya 192.168.0.1 yazdınız mı ? İnterneti mikrotikten aldığınız için ip yi o cihazdan almanız lazım. Belki sistemi kuran arkadaşlar sizin modeminizin ip sini değiştirmiş olabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı