7000 TL civarı Gaming laptop önerisi

Hocam bu ürün bugün 5700 idi ama bitti.
Özellik olarak hp ile neredeyse aynı neden bunu tercih etmeliyim?
 
Bugün denk geldi fiyatı donanım olarak gayet iyi (aslında pahalı ama dolar yüksek) konuyu görünce paylaşmak istedim yorumları da güzel.

Kronik sorun var mı bilmiyorum ama araştırma ile bulursunuz aynı özellikler için fazla para vermeye gerek yok.
 
Hp Pavilion Power Daha uygun fiyatta kampanya yakalayıp alabilirsiniz. Acelen yoksa bence yıl sonuna doğru laptop almanı tavsiye ederim. Doların düşmesi umuduyla :mad:
 

İşlemci konusunda ve ekran kartı tarafından seni asla üzmez pişmanda olmazsın.
Hocam i5 9300H performansı r7 3550 den yüksek. Hafıza olarak çok yetersiz hp de 1 tb hdd+128 gb ssd var. Tasarımı da hp kazanıyor bence. Arada bin lira fark var ama bir kere alacam hp daha mantıklı geldi bana.
Hp Pavilion Power Daha uygun fiyatta kampanya yakalayıp alabilirsiniz. Acelen yoksa bence yıl sonuna doğru laptop almanı tavsiye ederim. Doların düşmesi umuduyla :mad:
Hocam daha da fiyatlarda bi düşme beklememek lazım. Doların da artmamasına dua edelim, düşüş zor. Hp 1 hafta once 6300 civarıydı, 6500, 6800 ve şuan 7000 oldu. Daha da artacağa benziyor artık almamız da lazım dersler başlayacak üninin.
Hangisine karar verdiniz.
Sanırım kararım hp den yana. Asus FX505DT-BQ036 da kafamı karıştırdı biraz ama bir kere alacakken düzgün olsun hafıza sorunu yaşamam ryzen serisinin performansının intele gore az olduğu belli. İ5, r5 den de r7 den de daha performanslı.
Bu yüzden hp olacak galiba.
 
Son düzenleme:
HP POWER GAMING 15-DK0013NT Gamersarena sattığı ürünü almayı düşünüyorsan kendileri ile iletişime girip ürünün 7 BİN TL değil de 300-500 TL altında alabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı