Hayatın bir anlamı kalmadığını düşünüyorum

DublinDEI

Decipat
Yer
Beyşehir
Daha fazla  
Zaman çok hızlı ve bunu yazdığım tarih 7 Eylül 2025, her şey çok hızlı gerçekleşiyor. Ben bile ne yapacağımı bilmiyorum ve bu hayatta her şey, deneyimlediğimi ve bu hayata artık bir anlam koymanın mantıksız bir olacağını düşünüyorum. Her şeyi gördüm ve yeni gelecek haberlere karşıda tepkisiz kalacağımı biliyorum 2025 yılı benim için ölü bir yıldı, ve sonraki yıllar da öyle olacak. Artık internette yapılacak hiçbir şey yok ve zevk de vermiyor. Her şey YZ üretimi ve bu da bir anlam bırakmıyor. 2025 yılı benim için ölü bir yıldı ve diğer yıllarında öyle olacağını, hayatın sadece berbat bir tekrara düştüğünü hissediyorum. Yapılacak her şey kalmadı benim için her şey bitti ve bundan sonra da olmayacak. Hiçbir şey zevk vermiyor ve hayat sadece tekrardan ibaret. 2030'a kadar da bir anlamı olmayacak 2030 sonrasında da olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlaşma sadece tavsiye verebilmek için soruyorum. Dini bir inancın var mı?

Hayat zaten anlamsız hocam anlam katan sensin. Herhalde verilecek en iyi tavsiye yapacak bir şey bul. Yabancı dil öğren, bir bilim dalını araştırıp öğrenmeye başla, spor yap vs.

Bunların sana para veya başka bir şey getirmesine de gerek yok sadece yapman bile yeter.

Hayvanlar sadece yaşamak için yaşar bizi onlardan ayıran hedeflerimiz için yaşamamız.

Zaman çok hızlı ve bunu yazdığım tarih 7 Eylül 2025, her şey çok hızlı gerçekleşiyor. Ben bile ne yapacağımı bilmiyorum ve bu hayatta her şey, deneyimlediğimi ve bu hayata artık bir anlam koymanın mantıksız bir olacağını düşünüyorum. Her şeyi gördüm ve yeni gelecek haberlere karşıda tepkisiz kalacağımı biliyorum 2025 yılı benim için ölü bir yıldı, ve sonraki yıllar da öyle olacak. Artık internette yapılacak hiçbir şey yok ve zevk de vermiyor. Her şey YZ üretimi ve bu da bir anlam bırakmıyor. 2025 yılı benim için ölü bir yıldı ve diğer yıllarında öyle olacağını, hayatın sadece berbat bir tekrara düştüğünü hissediyorum. Yapılacak her şey kalmadı benim için her şey bitti ve bundan sonra da olmayacak. Hiçbir şey zevk vermiyor ve hayat sadece tekrardan ibaret. 2030'a kadar da bir anlamı olmayacak 2030 sonrasında da olmayacak.
Hocam şöyle ki, ne yaşadığınızı bilmiyorum ama her şeyi deneyimlemediniz. Hayât insana her an yeni bir kapı açıyor, internette yapacak bir şey aramayın. Bu hisler oldukça normal, Postmodernist bir sis bulutu gençlerde oluşmuş ve sürükleniyor. Hayâttaki benzerliklere değil de farklılıklara odaklanın, yok mu? Yok ise gerçekten, farklılığı siz koyun. Başka bir yoldan gidin evinize, doğayı izleyin, yapılacak yeni uğraşlar bulun ve kendinizi bununla meşgûl edin. İnsan, evrimsel olarak boş vakit geçiremeyen bir hayvandır. Daha doğrusu hiçbir hayvan, canlı "boş vakit" geçirmez. Kendinize uğraşlar bulduğunuz zamân, oradaki ilerlemeleriniz; edinimleriniz size bir ışık tutacak emîn olun. İnsan evde sürekli oturup bir şeyler yapmayınca böyle bir karamsarlığa düşüyor. Anlamı biz insanlar yaratırız. Anlam kalmadıysa da insan bir anlam bulur. Bulma işi size kalmış, bulmayıp da yaşamınızı sürdürebilirsiniz oldukça iyi bir şekilde bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı