www.apple.com/tr hangi kargoyla gönderim yapıyor?

Teşekkürler anlaşılan kargoyu alabilmek için uğraşıcaz bulunduğum ilçede UPS yok yakınındaki ilçede var umarım köy diye eve getirmemezlik yapmazlar çünkü PTT hariç getiren yok bizim eve. Şuraya bak yakın ilçeye gidip şubesinden alacağız gibi gözüküyor :/
Şimdiden geçmiş olsun çeşmeye bile (ki yurtiçi kargo bile 2 günde getiriyor o eve) getirmekte bayağı uğraştırıyorlar. Apple’ın 3 gün dediği teslimat süresi 3 hafta sürmüştü. Müşteri hizmetleriyle de konuştum UPS sürekli yarın getireceğiz diye 3 hafta uğraştırdı beni en son mahkeme ile tehtid edince getirdiler.
 
Hocam, ayıptır sorması ne aldınız acaba?

MacBook Pro 16 inch modelini sipariş ettim.
Şimdiden geçmiş olsun çeşmeye bile (ki Yurtiçi Kargo bile 2 günde getiriyor o eve) getirmekte bayağı uğraştırıyorlar. Apple’ın 3 gün dediği teslimat süresi 3 hafta sürmüştü. Müşteri hizmetleriyle de konuştum UPS sürekli yarın getireceğiz diye 3 hafta uğraştırdı beni en son mahkeme ile tehtid edince getirdiler.

Sitesinden baktığımda en az 10 en fazla 30 gün gönderim süresi gösterdiler zaten bu kadar uzun sürede göndermeleri gülünç.
 
MacBook Pro 16 inch modelini sipariş ettim.

Sitesinden baktığımda en az 10 en fazla 30 gün gönderim süresi gösterdiler zaten bu kadar uzun sürede göndermeleri gülünç.

Hayırlı olsun hocam şimdiden, güle güle eskitin. Apple kargosu zayıf biraz, sabretmekten başka çare yok ama akşam 7'den sonra veya pazar günü eve gelebiliyorlar.😁
 
Apple kargo konusunda muazzamdir, oncelikleri tamamen musteri memnuniyetidir tipki Amazon gibi, ben kutuda ufak bir ezik var dedim diye bana icinize sinmediyse lutfen geri gonderin hemen degistirelim demislerdi. Size buyuk ihtimal TNT ile gelir kargo.
 

Geri
Yukarı