GTX 1060 için yapılan OC FPS arttırmadı

Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
327
Arkadaşlar ekran kartım MSI 1060 6 GB 192 Bit MSI afterburnereden OC yaptım Core clock 122 Memory 480Power limit sonda ama CS:GO'da aynı açı aynı yerde FPS daha düşük voltaj vermedim voltaj vereyim mi acaba 5 10? Teşekkürler FPS artışı gözlemleyemedim.
Core clock daha fazla arttırınca bozulmalar renkler gidip geliyor direk görüntü falan gidip geldi geri çektim. 122'ye.
 
Bu değerleri teker teker denemen gerek, arttırıp azaltarak. Ve kim sana su değeri yap desene yalan olur herkesin kartı, daha doğrusu GPU silikon kalitesi aynı değil. Ama sana örnek olsun diye birazdan ekran görüntüleriyle karsılastırmalı FPS değerlerini atacağım. Ayrıca CS:GO'da FPS farkı görmemen çok normal çünkü zaten oyun daha ekran kartını tam kullanamıyor. Sen bunun üstüne performansı arttırsan da bir sey değismez bu oyun için. Daha farklı oyunlarla denersen farkı bariz görürsün. Hemen 5 dk'ya atacağım ekran görüntülerini.
 
Yaw bilmiyorsan hiç kurcalama voltaj falan. 3-5 FPS arttırayım diye karttan olacaksın sonra.
Ya arkadasım o devirler çok eskiden kaldı lütfen yanlıs bilgi vermeyin. Zaten kartların çoğunda belli bir voltaj limiti olduğu için istesen de geçemezsin. Ek özel BIOS falan yazman gerekir. İsterse voltajı sonuna kadar dayandırsın yeni nesil kartlarda hiçbir sey olmaz. Bunlar NVIDIA'nın sunduğu güvenli voltajlar. He sadece sıcaklık değerlerini kontrol etsin yeter. Ama sadece CS:GO için yapacaksa bu isi gerçekten hiç değmez.
 
1601329145730.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı