Çözüldü PS3 vs Xbox 360

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bence arada pek bir fark yok. Ama PS de exclusive oyunlar olduğu için bir sıfır önde. Xbox 360'da Online oynamak paralıydı. Bir de ilk kasa Xbox 360ların çok fazla kronik sorunları vardı.

O kronik sorun Xbox 360 Slim ile kalktı ve eski sorunlu Xbox'lar satılmıyor artık.
 
PS3 alirsan evine bir uçak motoru ve öküz gibi ağır bir şey almış olcan bir de her modelinde olan ylod.
Bunu nereden duydunuz bilmiyorum ancak düşünceniz yanlış. Fat kasalar hakkında haklısınız ama Slim ve Super Slim modeller hem çok sessiz hem de serin çalışıyorlar. Ayrıca gayet hafifler.
 
Bunu nereden duydunuz bilmiyorum ancak düşünceniz yanlış. Fat kasalar hakkında haklısınız ama Slim ve super Slim modeller hem çok sessiz hem de serin çalışıyorlar.

Üç modeli birden kullandim Slim o kadar sesiz değil çok bir fark yok süper Slim almaya değmez hem çok çirkin hem DVD'si kötü ayrıca PS3 kolları çok dandik.
 
Üç modeli birden kullandim Slim o kadar sessiz değil ve çok bir fark yok. Super Slim almaya değmez. Hem çok çirkin hem DVD'si kötü ayrıca PS3 kolları çok dandik.
Slim gayet sessiz. Kendi Slim cihazımın sesini dibine yaklaşmadan duyamıyorum. Oyunda sıcaklıklar 70 dereceyi asla geçmiyor. Çakma kol kullanırsanız tabii ki dandik olur.
 

Geri
Yukarı