Forza Horizon 4

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 4B
Oyunu Xbox Game Pass'tan indirdim ama GTX 560 Ti 1 GB açmıyor maalesef. Gri ekran verip kapanıyor oyun. Çok iyi bir oyun yeni ekran kartı aldığımda mutlaka oynayacağım.
 
Ben uzun zamandır oynuyorum, daha çok zevk veren bir kaç araba söyleyebilirim. İlk önce 98 model 22B STI bir subaruya ihtiyacınız var çok zevkli bir araba barnlardan çıkıyor intarnetten barn yerlerine bakabilirsiniz. F40 Competizione oyundaki en hızlı arabalardan biri ve bence oyundaki en zevkli araba biraz para biriktirip almalısınız. TVR Cerbera Speed 12, yine barndan bulunuyor ve aşırı hızlı ve zevkli bir araba kessinlikle bulmalısınız zaten dediğim gibi bedava intarnetten yerine bakın ve alın. Aston Martin DB11, eğern manzaranın tadını çıkarıp sakin bir sürüş istiyorsanız almalısınız. Eğer klasik bir Aston Martin isterseniz oyun huzurunuza DB51'i sunuyor. Tabi listenize bir tane M5 eklemeyi unutmayın. Ferrarinin tüm arabaları zevkli F40'tan sonra La ferrari alabilirsiniz. Bir tane Jaguar F-TYPE R Coupé iyi gidebilir. Eğer hız isterseniz Koenıgsegg'in tüm arabaları çok hızlı. Kessinlikle McLaren Senna ve F1 almanız lazım. Birde Nissan GTR iyi gider. Şimdi bunlar çok para demeyin oyunda para kazanmak aşırı kolay bi bakıyosunuz zengin olmuşsunuz, wheel spinlerden çok araba ve para geliyor onun dışında mağza açıp 10 görev tamamladıktan sonra günlük para geliyor. Birde büyük yarışlar ve giftler var oralardanda para kazanabilirsiniz. Şimdi Forza oynamaya gidiyorum.
 
Çokça suya uçtum ama harita dışına hiç çıkmadım. Oyunun güzel bir espri anlayışı var büyük ihtimal doğrudur.
Yarışların sınıfları var: X, S2, S1, A, B, C... diye gidiyor. Eğer modifiye edip S2'ye çıkarılmış bir Clio varsa yine S2 bir Bugatti ile eşleşebilir. Ama S2 bir Clio da Bugatti gibi hız yapabiliyor. Yani dengeler iyi durumda. Bir aralar Rammer(Birilerine ve duvara çarparak yarışanlar) vardı. Oyun güzel şekilde bir yerlere çarpanlara 2-3 saniyelik hız cezası verip Rammer'ları cezalandırıyor. Artık neredeyse herkes fren yaparak viraj alıyor multiplayerda.
Suya uçma var mıydı? Ne oluyor?

Yani dediğine bakarsak arabaların genel bir sınıfı yok. Bir arabayı alıp onu yükselterek sınıf atlayabiliyoruz. Aslında çok mantıklı.

Geliştiricilerin oyuncuları dinlediği belli. Rammer olayını çözmeleri çok hoş olmuş. NFS'nin tahtı çok fena sallanıyor hatta yıkılmış bile olabilir.
 
😤 😤Bilgisayarımda şöyle bir illet olduğundan oyunu sadece 4K'da oynayabiliyorum ondada bilgisayarın halini düşünün.
2017'den beri aynı sorunu mu yaşıyorsunuz? Çok ilginç. Ekran kartında bir şeyler var gibi duruyor ( donanımını değiştirmediğini sayarsak. ) hiç AMD Global'e mesaj attın mı?
 
2017'den beri aynı sorunu mu yaşıyorsunuz? Çok ilginç. Ekran kartında bir şeyler var gibi duruyor ( donanımını değiştirmediğini sayarsak. ) Hiç AMD Global'e mesaj attın mı?

Hayır kasam 1 aylık konu sahibi ben değilim. AMD destek hala bana yardım etmeye çalışıyor her gün mesajlaşıyoruz AMD Support ile.
 
Hayır kasam 1 aylık konu sahibi ben değilim.
Ha pardon. Konuya göz attım galiba çözümü olmayan bir sorun. Ekran kartının üreticisi mesaj attın mı?

Ayrıca kötü grafikler ne kadar göz yorabilir ki? Ben hep düşük grafiklerde oynuyorum sistemimden dolayı gayet memnunum.
 
Suya uçma var mıydı? Ne oluyor?
Bazı sular çok derin değil araç paçalarını biraz ıslatarak içinden geçebiliyor. Derin sularda ise bir yerden sonra araba tamamen suya gömülüyor ekran kararıyor ve en son checkpoint'e ışınlanıyorsunuz.

NFS Carbon'dan sonra yarış oyunlarını seven birisi olarak NFS oyunlarından zevk alamaz oldum.
Forza Horizon sevdiğim detaylı özelleştirme ve özgürce haritada gezebilme olayını verdiği için favori yarış oyunum oldu.
 
Ha pardon. Konuya göz attım galiba çözümü olmayan bir sorun. Ekran kartının üreticisi mesaj attın mı?

Ayrıca kötü grafikler ne kadar göz yorabilir ki? Ben hep düşük grafiklerde oynuyorum sistemimden dolayı gayet memnunum.
Ben 10 yıllık dizüstümde 10 FPS ile oyun oynayan birisiyim kötü grafik benim için bir şey değil ama bu öyle böyle bir şey değil her yer titriyor ve her yer tırtıklı oyun oynamaya korkuyorum artık.
 

Geri
Yukarı