Letgo elden alışveriş yapmak

  • Konuyu başlatan 334155
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 4.267
Profilden anlaşılacağı üzere biraz değişik bir tip. Ayrıca atarlı konuşup duruyor.
Atar yapıyorsa ona satmak zorunda değilsin abicim başka biriside çıkar almak için sıkıntı etmene gerek yok acilse işin yanına büyük birisini al öyle git veya kalabalık bir yerde alışverişini yap.
 
Genelde bir ürünü satın almaya gelen kişiler tek gelmez. Yanında en az bir kişi getirir. Senin de yanına yetişkin bir kişi alman lazım. Baban, abin vs. Ayrıca karşı tarafın üslubu hoşuna gitmediyse, satmazsın olur biter. 50 TL için canının sıkılmasına gerek yok.
 
Selam Sosyal,

Birisine Letgo üzerinden RAM satmaya çalışıyorum da, aramızda az bir mesafe var. Elden teslim olur mu diyor, sizce kabul etmeli miyim? Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bu arada ne sorduysa cevapladım. RAM'lar biraz dandik, ben de fiyatını ona göre yazdım zaten. Sinirlenip beni döverse, ne yapayım?
Bir büyüğün ile gidersen bir sorun çıkacağını sanmam. Ramlerde bir bozukluk yoksa neden sorun çıksın ki? Benim tavsiyem babanla gitmelisin.
 
Yaşı görece küçük olanların çekinmesi normaldir, arkadaşa yüklenmeyin. Benden 20 yaş küçük arkadaştan konsol "Controller" almıştım. Uzaktan bakıp telefonla konuşup öyle gelmişti. Korkmakta haklı, sonuçta yaşça büyük tanımadığı bir insan.
Olur böyle şeyler. Hayatta bir şeylerin riskini alıp göze alıp üstüne gitmek lazım. Tenhada buluşmayacaksanız, zarar verme konusunda risk azdır. Dikkatli olmak kötü bir şey değil. Ancak insanlara güvendikçe, kendinize güveniyorsunuz. Kendine güvenen insana kimse zarar veremez.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı