Linux'de yazılım programlama

Hangi dilleri biliyorsunuz?
Ne yapmak istiyorsunuz?

Python, kendim için yazılımlar kodlamak istiyorum, yazılım yapmak hoşuma gitiyor kafa dağıtıcı Visual Basic kodluyordum son aralar bayağı bir yazılım yaptık hatta @i5-7200U ile yapıyoruz fakat Python öğrenmeye çalışıyorum codeblock düşünüyordum ama yine de bir sorayım dedim, belki Linux için bir temizlik programı yaparım.
 
Linux üzerinde çalışmak gerçekten emek ister bu işi gerçekten seviyorsan Linux'a geçiş yapmanı tavsiye ederim. Eğer kendini Linux üzerinde geliştirirsen yazılımda gerçekten yetkin bir yere gelebileceğini düşünüyorum. Not: 3 yıldır çeşitli yazılımlar üzerinde çalışıyorum fakat hala Linux'a geçme konusunda korkularım var. :)
 
Hangi dilleri biliyorsunuz?
Ne yapmak istiyorsunuz?

Bilgisayar başında oturduğumda her.

Linux üzerinde çalışmak gerçekten emek ister bu işi gerçekten seviyorsan Linux'a geçiş yapmanı tavsiye ederim. Eğer kendini Linux üzerinde geliştirirsen yazılımda gerçekten yetkin bir yere gelebileceğini düşünüyorum. Not: 3 yıldır çeşitli yazılımlar üzerinde çalışıyorum fakat hala Linux'a geçme konusunda tereddütlerim var. :)

Ben Linux Mint kullanmayı düşünüyorum aslında Windows kullanırken bayağı bir program yaptık Visual Basic ile temizlik programı dosya yöneticisi bu programları koyabileceğimiz bir yer çok zevkliydi sadece Windows'a değil linuxse de yapmak istiyorum yani linuxdede yazılımlarım olsa güzel olur.
 
Açık kaynaklı bir işletim sistemi denemekten zarar gelmez. Dediğim gibi sana çok şey katacağını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı