Gamepower James Donkey vs için söylenenler doğru mu?

Hahahaha eşek ya anladın mı? Hani eşek donkey sjsjsjs çko komik. 😂 😂 😂 😂
Jd'nin 150TL olan kulaklığını baz alan arkadaşları, savundukları markanın herhangi bir 150TL olan ürününü test etmeye davet ediyorum. Ama edemezler çünkü yok.

Teknik servis yüzünden çabuk bozulma yüzünden önerneyebilirler. Corsair'in 170 TL olan ürünü olmayabilir ama James Donkey'nin 700 TL'lik ürünü ile Corsair'in 700 TL'lik ürününü karşılaştırmak saçma olur. Mesajı anlıntalıdğım yazının yazanının nickini okuyabilir misiniz?

@Optikiyaza asıl siz niye bu kadar agresifsiniz? Mesaj çok açık bir şekilde sizi hedef almıyor, Rampage tarzı markaları savunan insanları hedef alıyor.

O zaman ben yanlış anlamışım. Özür dilerim.

20201010_181448.png
 
Çin'den alıp marka basıyor diye karalamak ne kadar saçma bir şey sanarsınız diğer markalar Almanya'da üretiyor :D. Hepsi Çin'den gelme veya orada üretiliyor önemli olan kalitesi. İyi markanın kötü ürünü de var kötü markanın iyi ürünü de.
Buyur imzamdaki Redragon K553 Usas incelememden bir paragraf alıntılayayım. Artık bu tarz konulara yazmaktan sıkıldım çünkü.
Diğerleri hunharca en ucuz ve en dandik parti Outemu Switch'leri takıp satıyorlar. Güya 50M ömürlü mekanik Switch'ler ancak ne hikmetse 5-6 ay sonra bir sürü Switch bozuluyor. Switch bozulmuyor, lehimleri kırılıyor. Lehimleri kırılmıyor, Switch'ler de bozulmuyor ama bu sefer de kullanılan dandik PCB çöpe gidiyor. Aydınlatma zamanla parlaklığını yitiriyor. Üstüne üstük dandik üretim Switch'ler internette yazan özelliklerini karşılamıyor. Özellik derken? Örneğin Outemu Blue Switch'lerin yeni üretim versiyonları 55G aktivasyon kuvveti ve 2.2MM aktivasyon mesafesi var. Ama bu dandik Switch'lerin her biri farklı kuvvetler gerektiriyor, aktivasyon mesafesi farklı oluyor. Çın, çın yay sesinden hiç bahsetmiyorum :) Kalite kontrolden bile geçmeyen, herhangi bir standardı karşılamayan dandik Switch'ler yani. Keycaps'ler soyuluyor, parlama yapıyor, kırılıyor, boşluk yapıyor ve sonucunda kullandığınız yerde Keycaps'ler fırlıyor. Yazılım desteği desen, ya yok ya da çöp. Ömürlük olması gereken mekanik klavye bir baş belasına dönüyor. Tek yaptıkları "Aha bakın bu Switch'ler mekanik, alın size alüminyum üst plaka (Alüminyum'un fiyatı ne kadar sanki? :)), birazcık da RGB ve son olarak altın kaplama uç :D" Ancak Redragon'un ise belli bir kalite standartı var. Marka değerini korumak zorunda.
Hahahaha eşek ya anladın mı? Hani eşek donkey sjsjsjs çko komik. 😂 😂 😂 😂
JD'nin 150TL olan kulaklığını baz alan arkadaşları, savundukları markanın herhangi bir 150TL olan ürününü test etmeye davet ediyorum. Ama edemezler çünkü yok.
Yahu arkadaşım, Dünyadaki bütün firmalar X ürünü 500 birime satıyorsa ve başka bir firma çıkıp aynısını 250 birime yaptığını söylüyorsa bu yalandır. O fiyata gelmek için görünür/görünmez bir şeylerden kısmışlardır. Marka en ucuz oyuncu kulaklıkları 350-400 TL'den satılırken sen gidip 150 TL'ye aldığın James Donkey kulaklığın gerçekten "gAmİnG kUlAkLıK" olduğunu mu sanıyorsun?
 
Bütçe çok düşük ise belki tercih edilebilir (klavye, kulaklık, fare konusunda) ama hakkında söylenilenler doğru, 500 TL bütçesi olan insana gidip jd, Gamepower, Rampage önermek mantıksız.

Herkes kulaklığı dahil ediyor araya sıkıştırayım HyperX Cloud stingerstinger Core'mu yoksa SteelSeries Arctis 1 mi?
 
@James Donkey Bak, ucuz fiyata başka marka olmadığı için alanı anlarım. Ya da böyle bir markadan ürün alırken bir yerden kısılmış olduğunu, diğerleriyle aynı olmadığını bilerek alıyorsa bunda da sıkıntı yok.

Ama adam çıkıp "250-300 TL mekanik klavye önerisi" diye konu açıyor. Yahu marka mekanik klavyeler 400-450 TL'den başlarken sen 250 TL'ye güya "mekanik" klavye alabileceğini mi sanıyorsun? Alamazsın. Peki ne yapacaksın? Paşa paşa gidip marka Membran klavye alacaksın. Merdivenaltı ne idüğü belirsiz mekanik klavye almayacaksın.

Ya da kulaklık için 350 TL bütçesi olan adama bu markaları önermeyeceksin. O fiyata Asus, HyperX, Steelseries gibi markaların kulaklıkları var.
 
James Donkey 612 Blue Switch mükemmel bir klavye ve gerçekten mekanik. Ben hayatımda bu kadar ağır ve kaliteli malzemeye sahip bir klavye kullanmadım tuş hissiyatı sesi falan mükemmel. O yüzden her konuşulana kulak asmayın.
 
Bu markalar Çin'den alıp marka basıyorlar diyorlar. Doğru mu? Anlama yöntemi ne? Sadece söylemden mi ibaret? Meraktan soruyorum.
Tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum, alınmaz. F/P adı altında ürünlerinin malzeme kalitesini düşürüyorlar. Tek beğendiğim GamePower ürünü Saber RGB. Tek beğendiğim James Donkey ürünü ise 610S.
 

Geri
Yukarı