Technopat Sosyal sizin için ne ifade ediyor?

İlk ekran kartımı Technopat sayesinde almıştım. Ekran kartında "Cigolaytı iyiyse o kart süperdir" kafasında kart almayı düşünüyordum o zamanlarda. O sırada bu forumda birisinin yorumunu görmüştüm "Ekran kartlarında GB'ın önemi yoktur" diye. Sonra YT kanalında kart incelemelerini görmüştüm. Bu konuda bana çok fazla bilgi vermişti Technopat. O yüzden bende yeri bir başkadır.


Fakat eskiden çok daha ciddi bir platformdu burası. Şimdilerde ise her konuda en az 2 tane troll şahıslar görüyorum. Yaş kitlesi günden güne düşüyor.
 
İlk ekran kartımı Technopat sayesinde almıştım. Ekran kartında "Cigolaytı iyiyse o kart süperdir" kafasında kart almayı düşünüyorum. O sırada bu forumda birisinin yorumunu görmüştüm "Ekran kartlarında GB'ın önemi yoktur" diye. Sonra YT kanalında kart incelemelerini görmüştüm. Bu konuda bana çok fazla bilgi vermişti Technopat. O yüzden bende yeri bir başkadır.


Fakat eskiden çok daha ciddi bir platformdu burası. Şimdilerde ise her konuda en az 2 tane troll şahıslar görüyorum. Yaş kitlesi günden güne düşüyor.
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
 
'Technopat Sosyal sizin için ne ifade ediyor?' Bu soruya vereceğiniz cevapları merak ediyorum.
Foruma kayıt olmadan önce tam bir donanım cahiliymişim, onu anladım. :D Burada geçirdiğim her gün yeni bir şeyler öğrenerek kendimi geliştiriyorum. Daha önce hiç görmediğim insanlarla arkadaş oluyorum. Kısacası burayı çok seviyorum. :) Sevdiğim bir kaç kişiyi etiketleyeyim. İsmini göremeyenler üzülmesin, hepiniz benim için çok değerlisiniz. :kalp:

@PanzerTR
@Esperoja
@SideWinder
@Lockheed
@f3turan
@Motionless IN White
@cengover_ekin
@Yener K. :(
@Alpha Centauri
@Enes3078
@334155
@TÇB
@Chloe Price
Unuttuklarım için tekrardan özür dilerim, dediğim gibi hepinizi çok seviyorum. :)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı