Hangi PlayStation serisi alınmalı?

Ben 100 liraya kalın kasa PS2 aldım o fiyata yakın da bir harddisk adaptörü aldım içine 1 TB harddisk taktım bir sürü oyun doldu çok ucuz fiyata PS2 bulabilirsin eğer bütçen düşükse. 400 lira altına PS3 bulman çok zor, 100 liraya bir PS2 al takıl kafana göre kütüphanesi de çok güzel.
Herhalde 1yıllığına alıp PS2 ile bakımlı ve eğlenceli bi 5yıl giderim heralde.
 
PlayStation 2 amaç nostalji değilse alınmaz devri bitti artık onların ayrıca bilgisayarda da oyanayabiliyorsun PlayStation 2 oyunlarını. Tavsiyem PS3 veya PS4 almanız PS3 biraz daha ölüme yakın bir konsol ama oyunları hala daha tatmin eder adamı. Ayrıca XBOX 360 alıp bir de yanına Kinect patlat daha iyi bence.
Teşekkürler bütçeme göre PS2 alır ilerde az bulunuyor diye 250TL civarı satarım PS5 çıktı diye zaten ps3 ucuzlarsa onuda alırım.
Hocam o cihazın seni ne kadar götüreceğinden emin değilim. Ama tavsiyem en azından bir PS3 almanız. Ama PS2'de asla kötü bir cihaz değildir.
Bakımlı ve temiz bir kullanıcı olarak PS2 ile bile 4-5yıl gidebileceğimi düşünüyorum.
 
PS3 Slim almanızı tercih ederim görüntüsü daha şık açıkcası. PS2 almamanı önermem. 3 ay önce PS3 almış birisi olarak PS3 almanı tercih ediyorum, oyunlar CD ile gelmedi direk HDD'in içinde 28 oyun kayıtlıydı. Öyle bir satıcı bulursan almanı tercih ederim. GTA 5 oynayacaksan oyunu eğer adam güncellemediyse güncelleme. Son sürüme yükseltirsen oyunda kasmalar oluyor. Onun dışında CoD Black Ops 2 tarzı oyunları rahatlıkla oynatıyor. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı