İ5 4690K ve MSI GTX 970 tabanlı sistem için kasa önerisi

KeremB

Kilopat
Katılım
16 Eylül 2014
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler forum sakinleri, yarın inşallah ekran kartı hariç diger bileşenleri almak için vatana gideceğim. Ama bu sisteme bu kasa biraz hakaret ediyormuş gibi oluyor. Bana önerebileceginiz geniş, bu parçaların içine rahatça oturabilecegi bi kasa önerir misiniz yada bu kasanın gideri var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistem.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem oldukça iyi. Kasa olarak Corsair C70 Askeri Yeşil kasa öneririm. Zorla birine aldırmıştım. Çok çok memnun kaldı. Kasada malzeme kalitesi, tasarım ve soğutma 10 üzerinden 10. Bana göre piyasadaki en iyi kasa.
 
Vatan'da beyaz olanı dün 270 tl'ye satılıyordu. Stokda yoktu, ama arkadaş bulunduğu yerdeki vatan mağazasına söylerse 2-3 günde gelir. Normalde 390 tl. Ama, sanırım güncellenmemiş fiyatı. :D
 
Zalman markası hakkında hiç bir fikrim yok ondan kasaya pek güvenemiyorum forumdaki bilgili kişilerden bu yüzden yarım almak istedim.
 
400R oldukça güzel bir kasa. Technopat'ın meşhur kasası. Ama ben olsam CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300WR GAMING alırdım. Yan taraf pencereli çünkü. Ama eğer bütçe varsa c70 sizi fazlasıyla tatmin eder. Zalman z3 plus da oldukça iyi bir kasadır. Sitede yüzlerce kişiye önerdik. İncelemesi de mevcut. Malzeme kalitesi tatmin edici seviyede. Eğer zalman z3 plus bütçesinde bir kasa almak istersen corsair 200R PSU'suz kasa alabilirsin. Sadelik ve kalite birleşmiş. Resimlerde göründüğünden çok daha yakışıklı bir kasa. Benim hoşuma giden kasalardan.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı