İ5 4690K ve MSI GTX 970 tabanlı sistem için kasa önerisi

400R oldukça güzel bir kasa. Technopat'ın meşhur kasası. Ama ben olsam CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300WR GAMING alırdım. Yan taraf pencereli çünkü. Ama eğer bütçe varsa c70 sizi fazlasıyla tatmin eder. Zalman z3 plus da oldukça iyi bir kasadır. Sitede yüzlerce kişiye önerdik. İncelemesi de mevcut. Malzeme kalitesi tatmin edici seviyede. Eğer zalman z3 plus bütçesinde bir kasa almak istersen corsair 200R PSU'suz kasa alabilirsin. Sadelik ve kalite birleşmiş. Resimlerde göründüğünden çok daha yakışıklı bir kasa. Benim hoşuma giden kasalardan.
Dediginiz kasayı vatanda bulamadım linkini atabilirmisiniz ?

Teşşkürler verdiginiz bilgiler için ama hala aklımda bazı sorular var begendigim kasalarda 350-400 tl arası ve sadece kasaya bukadar bütçe ayırmak nekadar dogru bilmiyorum.

Zalman bunları karşılayabilecek bi kasamı ondan şüpheliyim incelemedeki kasa micro atx modelli kasa ve benim alacagım kasa hakkında sadece ekonomik oldugu söleniyor forumlarda sogutması hakkında bi bilgi bulamadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı