DA Forum'u nasıl buldunuz?

  • Konuyu başlatan Hanzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 285
  • Görüntüleme 17B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abdullah abiyle alıp veremediğim hiçbir şey yok. Savunduğu ürünleri mümkün olduğunca kanıtlayarak savunuyor ve ben bunu takdir ediyorum. Açıkçası her üründe aynı fikirde olmasam da saygı göstermeniz gerekir. Yeri geldiğinde tadı kaçmadan, "Dolandırıcı" gibi ileri sözler demeden düzgünce eleştirmeye tabii ki herkes açıktır.
Forum ise, karmaşıklık... Karmaşıklıktan kastım bir konuya giriyorsun ve noktalama işareti bile kullanılmamış. Birisi küfür etmiş ve duruyor 1 gündür, ne dediği anlaşılmayan bir sürü kişi var. Moderatör sayısı az olduğundan mı bilmiyorum ama kaçan nokta çok oluyor. O forumda olup bu forumda olan kişileri takip ediyorum, öğrenmeye meraklı kimseler var. Bana soru soranlar bile var.
Herkes sponsorluk alır, bu normaldir. O yüzden fanatikliği bırakıp çözüme odaklanmalıyız. Youtube kanalı fanatikliğini de bırakmalıyız, Technopat'ın her işinden memnun olduğumuzu sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.
@kirknewsted Technopat'ın F/P sistem toplamayla ilgili bir iddiası yok zaten. Oradaki bilgisayar da sponsorlukla gelmiş belli ki, önerecekleri bir sistem değil...
Mod alımı var şu an benim isteğimle kabul ettiler. Adaylardan biri burada olan @crazyreign hatta.
 
Maalesef kendime ait ürünlerim yok ve ben bir site değilim. Satışlarım kötü olunca 1500 TL indirim yapmayı bilirim elbet.
Siteyle fiyatın alakası var ama olay aracıda bitiyor. Madem 1500tl indirim ''göz boyama'' topla o zaman diyorum ''ben site değilim'' diyorsun. Gerçekten saçma sapan savunmalarınız var, işiniz sadece karalamaya çalışmak. Devam edin millet bir şeyler başarırken kıskanıp karalamaya.
İspatla kardeşim, ispatla. Kendimde birçok bütçeye uygun sistem topladım forumdaki arkadaşlara uzun bir süre boyunca, ve hiç gamepower kullanma gereği duymadım.
Nereden atayım sana 3 sene öncenin fiyatlarını? Öyle bir site varsa atayım dostum.
 
Technopat hangi sistemi 1500TL indirimle veriyor (DA-2)? Technopat'ın olayı sistem toplamak değil rehberleri bu çok açık. Bu sistemde sorunlu SSD kullanmışlar mesela, aynı SSD'yi DA da kullanmıştı maalesef. Kasanın kalitesi ayrı bir mesele zaten :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta geçen QP Gaming Z'deki SSD sorunlu bir model.
 
Mod alımı var şu an benim isteğimle kabul ettiler. Adaylardan biri burada olan @crazyreign hatta.
Forumu iyi edeceklerse ne hoş. Şu anki mesajlarına da bakıyorum, F/P olduğu için Powerboost önermeyi desteklemiyorum mesela. kalitesiz ve ucuz'un F/P'ı kaliteli ve pahalı'nın F/P'sına eşittir. Bu benim kendi düşüncem, eminim ki eleştiriyi kabıul edebilirsiniz.
Technopat'ı sonuna kadar desteklediğimizi düşünmeyin lütfen:)
 
Elinde kanıt yoksa konuşmayacaksın o zaman kardeşim, bir iddaa ortaya atıyorsan ispat yükümlülüğü sana aittir.
Şu an elimde bir kaynak olamaz 3 sene önceye göre. Şu ankiler ile yakın fiyattalar ama dolar bazından bakıldığında gayet yüksektiler.
 
Şu an elimde bir kaynak olamaz 3 sene önceye göre. Şu ankiler ile yakın fiyattalar ama dolar bazından bakıldığında gayet yüksektiler.
Dostum kanıt yoksa söylediklerin geçersizdir, kendim uzun süredir bütçeye uygun sistem toplarım, hiç gamepower kullanma gereği olmadı, sadece bizim bölgemize özel üretilen High Power güç kaynakları var hala diyorsunki pahalıydı. Bahane uydurmayın kardeşim, C4 kullanmanın bahanesi olmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı