Sınav sonucu tahmin edilir mi?

salamancalar

Hectopat
İyi günler sınava 3 gün kaldı ve sormak istediğim konu TYT ve AYT bittikten sonra yayınlanan cevapları hatırlayacağımı düşünüyorum çünkü MSÜ'den sonra da tüm cevaplarımı doğru hatırladım, beklediğim gibi net yaptım. Benim merak ettiğim şey doğru tahmin etsem de sıralama nasıl çıkar. İstediğim gibi gelmezse hiç beklemeyip mezun senesi için çalışmaya başlayacağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler sınava 3 gün kaldı ve sormak istediğim konu TYT ve AYT bittikten sonra yayınlanan cevapları hatırlayacağımı düşünüyorum çünkü MSÜ'den sonra da tüm cevaplarımı doğru hatırladım, beklediğim gibi net yaptım. Benim merak ettiğim şey doğru tahmin etsem de sıralama nasıl çıkar. İstediğim gibi gelmezse hiç beklemeyip mezun senesi için çalışmaya başlayacağım çünkü.
Tahmin edilir, tabii ki hatırladığın sorularla net sayını (optikte hata olmadığını varsayarsak) 100% tahmin edersin ama sıralama?

Evet tahmin edilir asagi yukari. Ben 15 bekliyordum 11 geldi mesela.

Tahmin edilir hocam ama mesela yığılmaya bağlı tahmininizden çok önde ya da çok ileride gelebilir. Ama ortalamasını bilebilirsiniz.

2021'de forumlardaki eski konulara bakın, millet çok saçma sıralamalar tahmin etmiş.

Milletin ne yaptığını bilmeden mâlesef ki tahmin yürütmek zor. Ben bu işlere hiç girmemeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı