- Katılım
- 27 Temmuz 2018
- Mesajlar
- 11.217
- Makaleler
- 5
- Çözümler
- 57
Daha fazla RAM yediği için mi?Kanıt ister misin?
O konuda inanıyorum zaten.
Daha fazla RAM yediği için mi?Kanıt ister misin?
Evet, ona göre sırf senin için Firefox yükleyeceğim.Daha fazla RAM yediği için mi?
O konuda inanıyorum zaten.
Şimdi PCworld sitesine de baktım, arada fark varmış bayağı dediğin gibi.Evet, ona göre sırf senin için Firefox yükleyeceğim.
Microsoft'a asla güvenmem.Şimdi PCworld sitesine de baktım, arada fark varmış bayağı dediğin gibi.
Artık Edge mi kullansam bilemedim.
Kullanan vardır illa, sizce nasıl.
Ben de güvenmiyorum zaten, güvensem bu kadar felsefi ve çekingen yaklaşmazdım 2 yıldır.Microsoft'a asla güvenmem.
Ek olarak, arayüzünü berbat buluyorum.
Aslında bir tane var.Microsoft ne zaman bir şeyi düzgün yapabildi ki?
Hocam şimdi şöyle bir mesele var.
Eğer sistemin kötüyse Firefox ilaçtır.
Fakat Youtube ile alakalı bir sıkıntı var.
Bu sıkıntının sebebi Chrome üzerinde bulunan V8 adlı Javascript motorunun Firefox üzerinde bulunan motor ile uyumsuz olması.
Bunun çözümü var bu eklenti (güvenirliğini bilmiyorum fakat kullanıcısı var) (bu eklenti Chrome için de var) Good Old YouTube - BuFirefox (tr) eklentisini yükleyin
Fakat Firefox daha az RAM yer ek olarak Ublock Origin kullanılıp, gizlilik ayarları fullenirse birçok reklamdan ve pop-upların çoğundan kurtulacaksınız.
O kütüphane bildiğim kadarı ile JS tabanlı ve V8 bunu işleyebilen tek motor ya da ben ultra yanlış biliyorumAçıklamayı okurken inme geçiriyordum. V8 ile Spidermonkey'nin uyumlu olması durumu nasıl gerçekleşiyor merak içindeyim. Youtube'in Chromium tabanı haricinde yavaş çalışmasının sebebi kullandığı Polymer kütüphanelerinin diğer tarayıcılarda mevcut olmaması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.