Oyuna para vermek enayilik midir?

  • Konuyu başlatan misaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 150
  • Görüntüleme 18B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Kdr8070 Bana kızgın attığınıza göre korsancısınız diye tahmin ediyorum.İstediğiniz kadar kızın hiçbir savunulcak tarafı yoktur korsanın.
 
O enayiler para vermese oyun sektörü diye bir şey olmaz, yeni oyunlar çıkmazdı. Oyunları oynayıp böyle düşünenlere bunu hatırlatın. Babasının hayrına milyon dolarlık bütçelerle oyun yapmıyor bu insanlar.
 
Evet enayilik hatta en büyük enayi benim. (!)
 
Bakınız korsan kullanmak farklı şey para vermek enayilik demek apayrı şey.
Asıl enayilik korsan kullanıp hakka girenlerdir.
Bunu diyen sizsiniz, benim mantıksız gördüğüm taraf bu, yoksa ben korsan kullanıp para verene enayi demesini zaten doğru bulmuyorum. Neyse sizinle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim, insanları yönetemezsiniz ve kimin neyi nasıl kullandığı sizi asla ilgilendirmez.
 
Milyonlarca insanın oyun alması enayilik olmayacak da benim beleşe oyun indirmem mi enayilik olacaktır? Milyonlarca insanın içinde tek akıllı benim elbet.
 
Hurda bilgisayarımla 2010 öncesi oyunları zar zor 30 FPS ile oynuyorum. Şimdi ben bu oyunlara para vereceğime gidip bilgisayarıma 2 GB daha RAM alırım. Ama eğer param olsa, iyi bilgisayarım olsa gidip korsan kullanmam. Fakat bilgisayarım kötü ve param yok.

Konuya gelirsek, enayilik değildir. Parası olan yeni olan oyunları satın alır parası olmayan eski oyunları benim gibi korsan oynar.
 
Keşke onu diyecek kadar param olsa. bu arada enayilik değil. Parayla şımaran insanlar işte.
 
Bence oyuna para vermek değil, bedava oyuna para yatırmak enayiliktir. Örneğin etrafımda oyuna para vermeyip torrent kullanan ama konu LoL'e gelince yatıracağı paranın haddi hesabı yoktur. Bu bence enayiliktir.
Ben CS:GO'ya hobi amaçlı para yatırıyorum o enayiliğe girer mi? (Skin vb. alıyorum.)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı