Asker olmak enayilik mi?

Sizce asker/polis olmak enayilik mi?

• Evet, enayilik.

Oy: 13 15,5%
  • Hayır, bu ülke için savaşmak ve can vermek enayilik olamaz.

Oy: 71 84,5%

• Oy verenlerin toplamı
    84
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asker olmak kolay değil, babamdan biliyorum. Dönen işleri anlatsam akliniz almaz.
Asker olmak benim en büyük hayalim, ondan sonra şehitlik. Kimisi cennet diyor, cennet umrumda değil.

Emin olun o soğukta dağda çatışan savaşan aslanlar sayesinde rahat uyunuyor. Babam doğuda görevde iken( muş) annem evde pompalıyla uyuyormuş. Halinize şükredin yeter. Askerimizin kılıcı keskin olsun.

Bilmeden konuşma yazık kafana. Askerlere cok güzel para veriliyor.

Bir subay maaşı 10000TL civarlarında yeni başlayanlar 7800TL'den başlıyorlarmış şimdi baktım. Zaten iyi bir maaş değil normal şartlarda ama iyi gibi düşünelim, o asker orada canını tehlikeye atıyor. Kesinlikle hakkı bu değil.

Ülkemiz için savaşmak enayilik değil fakat Suriye vb yerler için savaşmak tam bir enayilik ve saçmalık.

Beyninizi kullanın. Orada ulken için savas veriliyor. Eger sen oraya girmez ise yarın sınırında olan terör tekrar halkını katleder.

Bir subay maaşı 10000TL civarlarında yeni başlayanlar 7800TL'den başlıyorlarmış şimdi baktım. Zaten iyi bir maaş değil normal şartlarda ama iyi gibi düşünelim, o asker orada canını tehlikeye atıyor. Kesinlikle hakkı bu değil.

Ben 5 kişilik aileyi bir asgari ücretle geçindiren aslan gibi adamlar gördüm nasıl iyi maaş değil diyebiliyorsun?

Her koldaki mesleklerde olduğu gibi mutlaka birilerinin asker olması lazım. Bunu isteyerek yapan adam ise saygı duyulası bir mertebededir. Herkes aile hayatını, sosyal hayatını kenara bırakıp dağda bayırda çatışıp şehit olmayı göze alamaz.

Neyin primini kasacağım? Sen kimsin ki seni bir prim kaynağı olarak göreyim ben? Ya da neden prim kasmaya ihtiyacım olsun?

Söyleyecek cevabınız olmayınca ezberlediğiniz cümleler:

Boş yapma,
uzatma,
engelle,
prim kasmaya devam et...

Verecek cevap bulamayıp karşı tarafı olmadık iddialarla suçlayın tabii ki, size yakışan hareketten hiç geri durmayın.

@Memolii7 Siyaseti katma, konuyu saptırma. Mevzumuz o değil.
Bos ver gitsin abi, anlayamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı