Olası bir indirimde Assassin's Creed Odyssey mi yoksa The Witcher 3 wild hunt mu?

Arkadaşlar Witcher 3 tarafında aklıma takılan bir combat sistemi var. Kaç vur şeklinde mi yoksa her boss veya canavar ayrı bir taktiksellik barındırıyor mu ? Onlar barındırmıyorsa bile silah olarak bir çeşitlilik var mı ? Teşekkürler şimdiden.
Kimse kusura bakmasın her boss arasında çok ufak farklar var. Hatta bi ara ben bununla savaşmıştım dediğim oldu. Steamde olumlu oy verdim ama bu kar göğe çıkarılmasına gerek yok bence. Hikaye muazzam fakat bunu kitaba ve serinin önceki oyunlarına borçlu. Oyunda baygınlık getirecek kadar
+Buradan kül rengi saçları olan genç kız geçti mi?
-Evet ama söylemem önce bana yardım et.
+Tamam hadi yardım edeyim.
konuşmaları mevcut ama yine de karakterlerin her biri üzerinde önemle durulduğunu söyleyebilirim. Açık dünya konusuna gelince aniden beliren garkolanları çıkarırsak Odyssey'in dünyasının yanında sınıfta kalır. Sadece müzikle süslenmiş bomboş bir dünya. Hiçbir oyunda yan görev yapmadığım için o konuda bilgim yok. Bana göre tamamen f/p oyunu. Özellikle DLC'ler diğer firmalara atılan ağır bir tokat. Ben oyundan çok CDPR'yi takdir ediyorum. Oyunculara onlardan olduğunu hissettiren çok nadir firmalardan.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar Witcher 3 tarafında aklıma takılan bir combat sistemi var. Kaç vur şeklinde mi yoksa her boss veya canavar ayrı bir taktiksellik barındırıyor mu ? Onlar barındırmıyorsa bile silah olarak bir çeşitlilik var mı ? Teşekkürler şimdiden.
Hiç bir taktikselliği yok. Vur, vur, vuruş geldi mi kaç, arada quen... Bi yerden sonra telefona bakarak kestim çoğu bossu. Öyle yağ falan hikaye: Kullanmazsanız da bir şey değişmiyor. Kılıç yetmediği vakit de sayısal olarak yüksek olanı seçersin.
 
The Witcher 3'ü her gün adeta uyumamak için vücuduma savaş açarak bitirmiştim bende yeri ayrı bir oyun. AC Odyssey ise yaklaşık 30 saat oldu ve boşlukta kayboldum sanırım. İlk 20 saat aşırı zevk almıştım sanki dünyaya böyle bir oyun tekrar gelemezdi ama 25. saate geldiğimde her şey çok karıştı. Gereğinden fazla yan görevler, soru işaretleri, rastgele gelişen olaylar filan derken ana hikayeden kopup gittim. Bir de zor ayarlarda oynamakla birlikte oyuna başlarken sormuştu rehber ister misin yoksa keşfederek mi ilerlemek istersin diye. Ben de keşfederek dedim bu yüzden her konuşmada her detayı dinlemem gerekiyor bir zaman sonra kafa yoruyor. Tahminim, oyunda bu nokta bir eşik eğer sıkılmadan atlatabilirsem her şey rayına oturacak akıp gidecek yönünde ve umarım da böyledir.
AC Origins'i her şeyiyle birlikte bitirmem 80-85 saat aldı🙂Odyssey sanırsam ondan daha fazla sürecek.
 
Hocam DLC'leri de oynadınız mı? Oynamadıysanız Curse of the Pharaohs'u kesinlikle tavsiye ederim. Ben 160 saat oynamışım oyunu hala bitmedi nedense tamamiyle😅
Ben 2.5 defa bitirdim 91 saat oynamışım. Witcher 3'ü en kısa zamanda bitiren benim galiba DLC'leriyle birlikte 40 küsür saatimi aldı.
 

Geri
Yukarı