Çevrenizde bildiğiniz işini iyi yapan bilgisayarcılar

375973

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2020
Mesajlar
1.056
Makaleler
6
Çözümler
4
Hangi ilde olduğunu belirterek yazarsanız çok güzel olur, konuyu gören kişilerin işine yarayacağını düşünüyorum. Benim tavsiyem İstanbul/Sancaktepe'de bulunan Force Bilgisayar'dır. Kendileri bilgisayarınızı tamir ederken arkada ayrı bir odaya götürmüyorlar. Direkt gözünüzün önünde ne yaptığını açıklayarak tamir ediyorlar sorunu söylüyorlar. Ayrıca kendilerinden VDSL modem aldım, sağ olsunlar kurulumunu da yaptılar, sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok, arkadaşım bilgisayarını yakındaki bir bilgisayarcıya götürdü, geri geldiğinde bana kontrol ettirdi, montajda Dual Channel RAM takmıştık ama bir tanesi ne hikmetse kayboluvermiş, sonradan gittik, zorlayınca "bir hata olmuş kusura bakmayın, burada unutmuşum" diyerek geri verdi.

Çevremdeki bilgisayarcılar yüzsüz ve karşısındakini aptal yerine koyan tipler maalesef.
 
Son düzenleme:
Yarın laptopumu tamire götüreceğim. Memnun kalırsam yazarım buraya ama her an eksik RAM gelme ihtimali de var.
 
Hocam sökmek falan uzun iş. Zaten babamın polis olduğunu biliyor herhalde yanlış yapmaz diye umuyorum.
2 ay önce format atmayı hala bilmediğim için eski bilgisayarımı götürmüştüm birde ne göreyim rami çalmıştı çokta önemsemedim bilgisayar toplayacağım diye topladımda zaten ama yinede dikkat et dostum.
 
Ben cihazımı 6 tane bilgisayarcıya götürdüm, hiçbiri yapmadı. İyi bilgisayarcı yok. Teknik servis ekipmanları satın alıp ben gireceğim o sektöre. Hobi olarak ilgileniyordum zaten ama ciddi olarak uğraşacağım. Bu sektöre işini çok iyi yapan, dürüst ve birinci amacı para kazanmaktan çok müşterilerin sorunlarına yardımcı olmak olan insanlar lazım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı