Neden anime izlenir veya oynanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum, Minecraft Pfp'si en tilt olduğum şeylerden biridir.

Weeb'ler ile alıp veremediğiniz ne?

Dostum şu an cidden cringelik yapıyorsun? Minecraft oyunu sevmem bana göre değil. Ama anlayın artık kaç kere yazdım animasyonunu yapıyorum! Sende animenin animasyonunu yap bakalım yapabiliyor musun?
Her mevsim anime izleyen birisi olarak Cringe olduğum çok şey var. Japon kültürüne normal Japonlardan fazla gereksiz bir saygı duyan, Deli fanboy kitle var. Weaboo deniyor zaten onlara.
@Samotne Ciasteczka arkadaşım yüksek ihtimalle onlardan biri. Alıp veremediğimiz bir şey yok. Ama bulunduğun yere "Anime Thighs" yazman hani ne biliyim ya. Neyse bu tarz arkadaşlarla polemiğe girip iki tarafında gerilmesinin anlamı yok, bir şey değişmeyecek çünkü.
Şuan dediğine aşırı katılıyorum.
 
Animeler filmlerde yapılamayan şeylerin yapılabilmesi için çok güzel bir nimet. Ben genelde aksiyon temalı şeyler izledim şuana kadar. Kamera çekim filmlerde kullanılamayacak türden üst düzey efektleri animelerde bulabilirsin. Ayrıca zevkli yani. Netflix'ten dizi açıp izlemek gibi birşey. Bir de dizi izlerken izleyebileceğin kaliteli şeylerin bir sınırı var bence. Animede ise bu yok gibi düşünüyorum.
 
@Monolova Dediğine katılmıyorum.

@Arda_Animations Salty davranıyorsun şu anda, kızgın atılacak pek bir şey yoktu mesajımda.

Aman, ne yazarsam yazsam linç yiyorum. Hadi eyvallah size.
Daha kırıcı konuşmanı beklerdim. Steam sayfamda "Hentai Fan" rozeti seçili, arkaplanım falan full anime dolu. Aksine ben kırıcı konuştuğumu düşünüyorum. İnan Animeleri senden fazla seviyorum. Çıkıştığım için affet, iyi forumlar.
 
Biz de senin dediklerine katılmıyoruz o zaman.
Daha kırıcı konuşmanı beklerdim. Steam sayfamda "hentai fan" rozeti seçili, arkaplanım falan Full anime dolu. Aksine ben kırıcı konuştuğumu düşünüyorum. İnan animeleri senden fazla seviyorum. Çıkıştığım için affet, iyi forumlar.

Hentai fan mı? Dostum ben kaçıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben hiç anime falan izlemedim pek izlemeyi düşünmüyorum zaten, animeli oyunları oynamadım( genishin impact vb.) sadece Zelda sanırım onu da açık dünyasından ve verdiği özgürlükten dolayı oynamıştım. Sizle arkadaşça muhababet ve konuşmak için sordum. Nedense içimde bir nefret var :D.

Anime oyunlarını bende sevmiyorum lakin anime neden izlenir demek dizi ya da film neden izlenir demekle aynı saçmalıkta bir soru.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı