Zengin kız ile birlikte olmak

Kızı yaklaşık 3 senedir tanıyorum biliyorum yani bundan önce de konuşuyorduk ama hep kesildi o konuşmalar şu an bir 2 aydır çok sami miyiz ve 3. basamaktayız galiba.
Hayırlısı olsun hocam. Ben maalesef son basamağa atlayamadım. Mario oynarken yanlışlıkla aşağı düşmüş gibi hissediyorum kendimi :(
 
Şu cümleden sonra yorum yapmaya gerek yok gibi.

Benim zoruma giden şey şu şimdi maddi durumlarım aslında hemen hemen aynı sadece bizim biraz borcumuz var öyle deyim ve dediğim gibi kızın gezen biri ve çalışkan biri bense gezmek yerine daha çok evde kalan biriyim asosyel değilim zaten kıza bunu desem anlayış gösterir benimle takılır ama bilmiyorum işte bana tuhaf geliyor ve kız güzel bir kız ama ben normal standart bir tipim yani bu benim zoruma gidiyor biraz.
 
Merhabalar, şöyle bir derdim var. Bir futbol kulübünde oynuyorum ve hocamızın kızı var. Benimle yaşıt biz bunla konuşmaya falan başladık ve kız cidden seviyor beni ben de ondan biraz işte neyse bu kızın ailesi zengin durumları bayağı iyi hatta bugün öğrendim, villa yaptırıyorlar. Benim de durumum iyi, çok şükür daha açık olsun diye diyorum babamın iş yeri var. İyi bir geliri var ama ben bu kız kadar gezen tozan biri değilim. Babamdan çok fazla para almam ama kız öyle biri fakat mütevazi bir kız beni böyle yargılayacak bir insan değil. Biraz kötü yazdım kusura bakmayın. Ne yapmalıyım bu kızla devam edilir mi?
Biriyle kardeş gibi 3 yıl vakit geçir sonra güvenip güvenmemeye karar ver:) Ben 7 yıl tanıdığım kızdan ne kazıklar yedim. Mümkünse hiç konuşma salla karı kızı en iyisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı