Dolar 8 TL'yi aştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hükümet değiştirmek kalıcı bir çözüm değilki hükümet değişse bile yeni gelen hükümet başarabilecek mi onu bile bilmiyoruz. Kadın fakirim, geçinemiyorum diyor daha sonra erken seçim olsa kime oy verirsiniz diyor kadın "AKP" diyor. Başka bir adam Samsung'a Türk Malı diyor. Ekonomimizi düzeltmenin yolu hükümeti değiştirmek değil; halkı zekileştirmek, cahilliği en düşük seviyelere indirmektir. Bir konu daha Almanya'da öğrencilerin aleyhine bir karar mı kanun mu ne alınmıştı tam hatırlamıyorum o bölgedeki tüm öğrenciler toplanıp belediye binasının önünde protesto yapıyor ve o kanun kaldırılıyor. Bunları bizim de yapmamız lazım.
 
Arkadaşlar hükümet değiştirmek kalıcı bir çözüm değilki hükümet değişse bile yeni gelen hükümet başarabilecek mi onu bile bilmiyoruz. Kadın fakirim, geçinemiyorum diyor daha sonra erken seçim olsa kime oy verirsiniz diyor kadın "AKP" diyor. Başka bir adam Samsung'a Türk Malı diyor. Ekonomimizi düzeltmenin yolu hükümeti değiştirmek değil; halkı zekileştirmek, cahilliği en düşük seviyelere indirmektir. Bir konu daha Almanya'da öğrencilerin aleyhine bir karar mı kanun mu ne alınmıştı tam hatırlamıyorum o bölgedeki tüm öğrenciler toplanıp belediye binasının önünde protesto yapıyor ve o kanun kaldırılıyor. Bunları bizimde yapmamız lazım.
Yalnız şu anda fark ettiysen, halkın beyni yıkanmaya çalışıldığı için durum böyle. Halka yalan söyleyen, fakirlikle mutlu olmasını isteyen devletimiz.
 
Yalnız şu anda fark ettiysen, halkın beyni yıkanmaya çalışıldığı için durum böyle. Halka yalan söyleyen, fakirlikle mutlu olmasını isteyen devletimiz.
Evet ama elimizin altında internet diye bir şey var oradan çoğu şeyi öğrenebilirler bence burada olay beyin yıkamaktan daha çok halkın araştırma yapmaması ve bu yüzden cahil kalması.
 
ElPCqHCWoAE6Za-.jpg


Yıl sonu beklentiniz kaç? Doların rekor değeri şu an 8, 005 TL. (Yazarken 8, 0065 olmuş ;D)
 
Yatırım tavsiyesi gibi olmasın. Bir 8.50'si var gibi duruyor. Tabii böyle giderse 10'u da görürüz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı