Teknopanda sistem alınır mı?

Ekran kartının ısınma sorunları var. Kasanın hava akışı neredeyse yok. Yani alınmaz.45 dakika kadar uğraştırdı ama bence değdi. @Kayseri Mantısı hocam sistemde bir hata veya değiştirilmesi gereken parça varmıdır?
 
Teknopanda sistemde bulunan ekran kartı ısınma sorunlu. Bunu kimse belirtmemiş. Kasanın hava akışı kötü. Hem hava akışı kötü bir kasa alıp hem de ısınma sorunlu bir ekran kartı alırsanız o ekran kartının vay haline derim ben. Kullanılan SSD ise kronik sorunlu. Önermem.

Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ( 2 adet )

8896.22 TL

Benim elimden bu kadarı geldi. Sanırsam bütçeyi birazcık aştı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı