Vatan Bilgisayar'dan aldığım hazır sistem teşhir ürünleriymiş

BaklavaliSucuk

Femtopat
Katılım
9 Ekim 2020
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan Bilgisayar'dan çarşamba günü 5.600TL Zotac 1660 Super i5 9400F'li sistem aldım fakat aldığım ürünler teşhir ürünleriymiş. Ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'dan çarşamba günü 5.600TL Zotac 1660 Super i5 9400F'li sistem aldım fakat aldığım ürünler teşhir ürünleriymiş. Ne düşünüyorsunuz?

Alırken sizlere bu söylenmedi mi? Ben teşhir ürünü alırken bu teşhir ürünü diye soruluyor artı olarak belli indirimde yapılmıştı eskiden.
 
hatta mümkünse hiç hazır sistem almamak lazım, ya sistemdeki iyi parçaların performansı daha dandik parçalarla heba oluyor ya da tek tek toplamadan daha pahalıya geliyor. Özellikle Vatan gibi yerlerde. Sistemin parçalarını farklı güvenilir adreslerden toplamak her türlü daha ucuza geliyor. Öte yandan ilk göze çarpan ekran kartı ve işlemciyi süsleyip gerisinde stok fazlası satılmayan parçaları koyuyorlar.

Velhasılı imkanınız varsa iade edin. İnternet üzerinden içinize sinecek bir sistemi parça parça toplayın derim.
 
Mümkünse iade et. O fiyatta 1660S'li sıfır sistem toplarsın. Sadece teşhirden de öte o sistemde kaliteli kasa-PSU olduğunu düşünmüyorum. Sistemin linkini atar mısın?
INTEL 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-GIGABYTE H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 250tl fiyat artışı olmuş
O fiyata ancak RX 580'li sistem toplayabiliodum ve işlemcim vs de daha düşük kalıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı