İleriye Dönük Bir Anakart

  • Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 3B
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Malumunuz Casper mağduruyum ve power ile ekran kartını değiştirmiştim. Kasayı da değiştiriyorum. Son olarak anakarta el atmak da istemiyor değilim. Özellikle MSI'ın anakartları göze hoş görünüyor. Şu modelini gözüm tuttu fakat işin teknik kısmını fazla bilmiyorum. Görsellik her zaman ön plandadır dediğim gibi. Efendim sizin gibi teknik konuda bilgisi iyi olanlara danışayım dedim. İleri de işlemciyi bir 4-5 yıl daha değiştirmem. Ekran kartını da 3 yıl değiştirmem ama ekstradan ram ilave edebilirim. Yani ileriye dönük performanslı bir anakart arıyorum.
Şu modeli gözüm tuttu:
Onun dışında önerilerinize açığım. Fiyat 400 TL'yi geçmesin de. Son olarak sistemimi şöyle yazayım. Bu parçalar beni kaç yıl götürür belli olur zaten.
  • i7 3770 3.4 GHZ işlemci
  • 8 GB Ram Tek
  • ASUS R9 270x Ekran Kartı
  • 1 TB HDD
Önerilerinizi ve düşüncelerinizi merakla bekliyorum. Herkese iyi sosyaller!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte'da iyidir sağlamdır da aklım hala MSI'da :) Dediğim gibi tasarım hep en ön plandadır benim için :)

Not: Benim link attığım içime baya bi sindi. O işimi görür mü acaba ? İleriye dönük bir kart mı yani ? İleride yeni ram ekran kartı için uyumlumu ? Birde bu MSI gibi markaların onboard ses çıkışları kaliteli oluyor değil mi ?
 
ASUS'da olabilir aslında. Yani böyle biraz garip bir durum benimkisi de aslında. MSI, ASUS gibi markaların tasarımları beni cazbediyor. Teknik kısmı hep arka planda. O yüzden ben bir kart seçerken bile hep görselliğe takılır kalırım da. Attığım linkteki gibi böyle kırmızılı filan bir anakart içime siniyor genelde. Ne bileyim takıntı olmuş görsellik bende. :) Umarım yanlış anlaşılmam görsellikte. :)
 
Önerdiğim anakartı almalısın, alman gerek. Diğer H61 soket veya Z77 (çoğu) USB 2.0 ve SATA 2.0 destekledikleri için geride kaldı. Önerdiğim ürün hem ucuz, USB 3.0 destekli, SATA 3.0 destekli. :)

Not: İleriye dönük, seni yarı yolda bırakmayacak bir anakart şarttı, attım ben de.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı