Hearts of Iron 4 alınır mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz Hearts of Iron 4 oyunu 14.75 TL gibi bir fiyata düştü. Normalde strateji oyunları gerçekten çok fazla severim. Fakat 2 tane sorum olacak.
1-Ingilizcem neredeyse yok denilecek seviyede. Oyunun Türkçe yaması var mı? 2-oyunu öğrenmek gerçekten zor mu?

Alınır. Steam Atölyesinden türkçe çeviri yükleyebilirsiniz. Ve oyunu öğrenmek EU4 kadar zor olmasa da zordur.
 
Atölyede türkçe yama var. Öğrenmesi zor biraz ama öğrenilmeyecek bir şey değil. Maxmarine izleyebilirsen youtube üzerinde, öğrenmene yardımcı olur. Vanilla bir zamandan sonra sıkıyor fakat bir sürü mod çeşitliliği var. Soğuk Savaş, 1. Dünya Savaşı, Günümüz modu gibi.

Bu arada together for victory ve bir kaç dlc daha alırsanız oyun çok daha zevkli hale gelir.
 
Atölyede Türkçe yama var. Öğrenmesi zor biraz ama öğrenilmeyecek bir şey değil. Maxmarine izleyebilirsen YouTube üzerinde, öğrenmene yardımcı olur. Vanilla bir zamandan sonra sıkıyor fakat bir sürü mod çeşitliliği var. Soğuk savaş, 1. dünya savaşı, günümüz modu gibi.

Bu arada together for victory ve birkaç DLC daha alırsanız oyun çok daha zevkli hale gelir.

Hocam hangi DLC'leri almamı önerirsiniz?
 
Arkadaşlar biliyorsunuz Hearts of Iron 4 oyunu 14.75 TL gibi bir fiyata düştü. Normalde strateji oyunları gerçekten çok fazla severim. Fakat 2 tane sorum olacak.
1-ıngilizcem neredeyse yok denilecek seviyede. Oyunun Türkçe yaması var mı? 2-oyunu öğrenmek gerçekten zor mu?


Oyunu öğrenmek yaani diyelim 100 saate ortalama bir şekilde oynarsınız. İsterseniz de Türkçe yama kurarsınız. Eğer oyuna ve tarihe az çok merakınız varsa zaten kendisi oynattırıyor.
 
Waking the tiger, together for victory, ve Türkiye olduğu için Battle for the bosporus.
Paranız varsa hepsi :)

Hocam DLC'ler gerçekten önemli ve oyuna etki ediyorsa Hearts of Iron IV: Mobilization pack paketini almak istiyorum. 60 TL gibi bir bütçem var. İçinde Türkiye olan DLC paketini almak isterdim fakat bütçemi aşıyor. Sizce ne yapmalıyım?
 
Hocam DLC'ler gerçekten önemli ve oyuna etki ediyorsa Hearts of Iron IV: Mobilization pack paketini almak istiyorum. 60 TL gibi bir bütçem var. İçinde Türkiye olan DLC paketini almak isterdim fakat bütçemi aşıyor.

Mobilization pack alabiliyorsan kesinlikle al başlangıç için mükemmel olur la resistance ve bosporus eksik kalıyor onları da zamanla alırsın hayırlı olsun şimdiden iyi oyunlar.
Arkadaşın söylediği gibi maxmarine gerçekten oyunu bilen birisi onu izlemeni tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı