Hearts of Iron 4 alınır mı?

Uzun sürsün onda sıkıntı yokta dlc işi sıkıntılı dlc olmadan güzel mi emin değilim. Valla Epic'ten haberim yok olsa alırdım.

Dlc sini almadın değil mi?

Maşallah ama zaman sıkıntım yok hergün biraz biraz öğrenirim dlc siz de güzelse.

Öğrenirim öğrenmesinede dlc leri olmadan güzel mi?
Hayır, fakat DLC alırsan çok daha zevkli olur.

İndirimle beraber Hearts of Iron 4 şu an 14,75 TL oldu oynayan çoğu kişi beğenmiş bende strateji oyunlarını severim ama şöyle bir sıkıntı var sosyalim coğrafyam falan kötüdür ve sevmem öyle dersleri sizce alayım mı, sarar mı? (DLC'lerini alamam) ona göre cevaplarsanız sevinirim.

Şöyle deyim oyun çok güzel bence al hele bir de 50'den 14 liraya düşmüş. DLC'ler de 15 lira falan bir tane alsan yeter özellikle alırsan en iyi DLC Bosphorus çünkü Türkiye Bulgaristan ve Yunanistan'a çok geniş focus treeler geliyor. En başlarda biraz zorlanırsın o yüzden öğrenmek için Maxmarine diye Türk bir YouTube var ondan videolar izleyebilirsun.

Oyunu öğrenmesi biraz uzun sürecektir, strateji oyunlarını sevdiğinizi söylüyorsunuz.
Fiyatı da uygun, oyun da güzel. Ama DLC'lerin gerekli olduğunu söylemişlerdi.
Bir de Epic'te ücretsiz mi olmuştu bu sanki?

Epic'te EU4 ücretsiz oldu.
Şöyle deyim oyun çok güzel bence al hele bir de 50'den 14 liraya düşmüş. DLC'ler de 15 lira falan bir tane alsan yeter özellikle alırsan en iyi DLC bosphorus çünkü Türkiye Bulgaristan ve Yunanistan'a çok geniş focus treeler geliyor. En başlarda biraz zorlanırsın o yüzden öğrenmek için maxmarine diye Türk bir YouTube var ondan videolar izleyebilirsun.

Onu alması mantıksız oyun mekanikleri için waking the tiger alsın, bosphorus en sona bırakılacak DLC bence. Yeni çıkacak olan DLC'de mekanik olarak oyunu bayağı geliştirecek çıktıgında o da alınabilir. Yani gerekli DLC'ler sırasıylar waking the tiger, la resistance ama donanma oynayacaksan man the guns, kukla mantığını seviyorsan veya annex atmak istiyorsan together for victory. Geri kalanı DLC'ler sadece ülkelere focus katıyor. Yeni gelen DLC yani eastern front bayağı bir mekanik katıyor, Supply rotası gibi kanser şeyleri düzeltiyormuş. Artı olarak barbarossa operasyonunu daha gerçekçi oyanayabilecekmişiz. O yüzden o ilk 2. veya 3. sıraya yerleşebilir.
Kardeşim DLC'leri daha sonra alırsın. İlk başta normal halini öğren sonra DLC'lerle gelenleri öğren bence.

Öyle yaparsa DLC'ler geldiğinde şaşırır. Bence waking the tiger alabiliyorsa alsın, geri kalanını başka zaman alır.

Son düzenleme:
Epic'te EU4 ücretsiz oldu.

Onu alması mantıksız oyun mekanikleri için waking the tiger alsın, bosphorus en sona bırakılacak DLC bence. Yeni çıkacak olan DLC'de mekanik olarak oyunu bayağı geliştirecek çıktıgında o da alınabilir. Yani gerekli DLC'ler sırasıylar waking the tiger, la resistance ama donanma oynayacaksan man the guns, kukla mantığını seviyorsan veya annex atmak istiyorsan together for victory. Geri kalanı DLC'ler sadece ülkelere focus katıyor. Yeni gelen DLC yani eastern front bayağı bir mekanik katıyor, Supply rotası gibi kanser şeyleri düzeltiyormuş. Artı olarak barbarossa operasyonunu daha gerçekçi oyanayabilecekmişiz. O yüzden o ilk 2. veya 3. sıraya yerleşebilir.

Öyle yaparsa DLC'ler geldiğinde şaşırır. Bence waking the tiger alabiliyorsa alsın, geri kalanını başka zaman alır.
Ne şaşıracak ya. Dlcler aşırı bişey değiştirmiyor. Şaşırcağı bişiy yok. Aynı şeyi ben yaşadım

Ne şaşıracak ya. DLC'ler aşırı bir şey değiştirmiyor. Şaşırcağı bir şey yok. Aynı şeyi ben yaşadım.

Ben oyunu 2017'de almış biri olarak söylüyorum o zaman alsaydı DLC'ye gerek yoktu zaten çok DLC'de yoktu. Şimdi ama çoğu özelliği DLC'li hala getirdiler. Mesela eskiden ideolojini başka ülkelere diplomasi ile yayardın şimdi la resistance DLC'si olmadan yapamıyorsun. Yani artık bu oyunu alacaksan DLC'siz olmaz tadı olmaz zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı