Komşuya Wi-Fi vermemek için bahane

Geçen ay komşuya Wi-Fi verdik vermez olaydık komşunun kızı hep başka Wi-Fi'ye bağlanmaya çalışıyor. Sonra "Wi-Fi gitti bağlar mısın?" Diyor. Her gün artık usandım.
Şifreyi değiştireceğim vermeyeceğim ama bu sefer aramız bozulacak şifreyi değiştirip komsunun inanacağı bahane biliyor musunuz?

Vermek zorunda değilsin. Zaten reklamlarda "başkalarına Wi-Fi şifresi vermeyin" diyorlar. Kamu spotu olarak sanırım.
 
Bahaneye gerek yok. Seneler önce bana para teklif ettiler ortak olmak için. Hayır ortak istemiyorum dedim. Sen çalışıyorsun, zamanını, enerjini tüketiyorsun, birisi gelip senin emek verdiğin bir şeyi ücretsiz istiyor. Vermek istemiyorum de çık işin içinden. Bu kadar basit.
 
Misafir geldiğinde 128Kb/s hız veriyorum. Yavaş diye bağlanamıyor.😂
Ekran görüntüsü 2020-11-02 142814.png
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı